Povezane vesti

"Bila sam lična konobarica Tomi Zdravkoviću": Pevačica zbog njega vukla kanister s 25 litara vina, za veče sve popili

"Bila sam lična konobarica Tomi Zdravkoviću": Pevačica zbog njega vukla kanister s 25 litara vina, za veče sve popili

Mondo pre 29 dana
Pevačica Amela Zuković progovorila je o odnosu sa Tomom Zdravkovićem, te otkrila detalje turneje na kojoj je bila sa legendarnim pevačem. Priznala je da mu je bila "lična konobarica". - Znaš šta, ja sam rođena kao peta kćerka kod moje majke i oca. Od… »
"Bila sam konobarica Tomi Zdravkoviću" Pevačica pre muzičke karijere služila legendarnog pevača

"Bila sam konobarica Tomi Zdravkoviću" Pevačica pre muzičke karijere služila legendarnog pevača

Kurir pre 29 dana
Amela Zuković danas se uspešno bavi pevanjem, a pre nego što je snimila svoju prvu pesmu, sarađivala je sa Tomom Zdravkovićem o čemu je sada prvi put progovorila. Pevačica je otkrila detalje turneje na kojoj je bila sa legendarnim pevačem. Priznala je da… »
"Bila sam lična konobaricu Tomi Zdravkoviću, malo mojih koleginica se može time pohvaliti": Pevačica posle mnogo godina…

"Bila sam lična konobaricu Tomi Zdravkoviću, malo mojih koleginica se može time pohvaliti": Pevačica posle mnogo godina…

Blic pre 29 dana
Govori o svojim iskustvima, uključujući i trenutke gde je braneći svoj položaj ulazila u sukobe ukoliko je smatrala da je to opravdano. Naglašava važnost tolerancije i razumevanja u međuljudskim odnosima, dok istovremeno prepoznaje granice koje… »
„Toma Zdravković je lično naterao da…“ Pevačica posle 25 godina otkrila istinu: „Rekao je, mala…“

„Toma Zdravković je lično naterao da…“ Pevačica posle 25 godina otkrila istinu: „Rekao je, mala…“

Telegraf pre 29 dana
Pevačica Amela Zuković progovorila je o odnosu koji je imala sa Tomom Zdravkovićem i priznala da ga je na kraju "prevarila". Sarajevaka pevačica (62) prisetila se druženja sa Zdravkovićem i pojedinim pevačima, pa otkrila sočne detalje. - Znaš šta, ja sam… »

Vesti dana »