Повезане вести
"Била сам лична конобарица Томи Здравковићу": Певачица због њега вукла канистер с 25 литара вина, за вече све попили
Мондо пре 16 сати
Певачица Амела Зуковић проговорила је о односу са Томом Здравковићем, те открила детаље турнеје на којој је била са легендарним певачем. Признала је да му је била "лична конобарица". - Знаш шта, ја сам рођена као пета кћерка код… »
"Била сам конобарица Томи Здравковићу" Певачица пре музичке каријере служила легендарног певача
Курир пре 16 сати
Амела Зуковић данас се успешно бави певањем, а пре него што је снимила своју прву песму, сарађивала је са Томом Здравковићем о чему је сада први пут проговорила. Певачица је открила детаље турнеје на којој је била са… »
"Била сам лична конобарицу Томи Здравковићу, мало мојих колегиница се може тиме похвалити": Певачица после много година…
Блиц пре 17 сати
Говори о својим искуствима, укључујући и тренутке где је бранећи свој положај улазила у сукобе уколико је сматрала да је то оправдано. Наглашава важност толеранције и разумевања у међуљудским односима, док истовремено… »
„Тома Здравковић је лично натерао да…“ Певачица после 25 година открила истину: „Рекао је, мала…“
Телеграф пре 18 сати
Певачица Амела Зуковић проговорила је о односу који је имала са Томом Здравковићем и признала да га је на крају "преварила". Сарајевака певачица (62) присетила се дружења са Здравковићем и појединим певачима, па открила сочне… »
Вести дана »
Мрдић: У Специјално тужилаштво убудуће ће да се упућују стручни кадрови
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Преминула Сенка Велетанлић, позната певачица и глумица: „Отишла је тихо, достојанствено, у сну, као дама“
Данас пре 7 сати
"Гаспромњефт" потврдио да је са МОЛ-ом потписао договор о намерама о продаји НИС
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане
Србија изгубила од Аустрије и испустила шансу да се победом директно пласира у наредну фазу Европског првенства
Данас пре 3 сатајош 1 повезана