Повезане вести

"Била сам лична конобарица Томи Здравковићу": Певачица због њега вукла канистер с 25 литара вина, за вече све попили

"Била сам лична конобарица Томи Здравковићу": Певачица због њега вукла канистер с 25 литара вина, за вече све попили

Мондо пре 16 сати
Певачица Амела Зуковић проговорила је о односу са Томом Здравковићем, те открила детаље турнеје на којој је била са легендарним певачем. Признала је да му је била "лична конобарица". - Знаш шта, ја сам рођена као пета кћерка код… »
"Била сам конобарица Томи Здравковићу" Певачица пре музичке каријере служила легендарног певача

"Била сам конобарица Томи Здравковићу" Певачица пре музичке каријере служила легендарног певача

Курир пре 16 сати
Амела Зуковић данас се успешно бави певањем, а пре него што је снимила своју прву песму, сарађивала је са Томом Здравковићем о чему је сада први пут проговорила. Певачица је открила детаље турнеје на којој је била са… »
"Била сам лична конобарицу Томи Здравковићу, мало мојих колегиница се може тиме похвалити": Певачица после много година…

"Била сам лична конобарицу Томи Здравковићу, мало мојих колегиница се може тиме похвалити": Певачица после много година…

Блиц пре 17 сати
Говори о својим искуствима, укључујући и тренутке где је бранећи свој положај улазила у сукобе уколико је сматрала да је то оправдано. Наглашава важност толеранције и разумевања у међуљудским односима, док истовремено… »
„Тома Здравковић је лично натерао да…“ Певачица после 25 година открила истину: „Рекао је, мала…“

„Тома Здравковић је лично натерао да…“ Певачица после 25 година открила истину: „Рекао је, мала…“

Телеграф пре 18 сати
Певачица Амела Зуковић проговорила је о односу који је имала са Томом Здравковићем и признала да га је на крају "преварила". Сарајевака певачица (62) присетила се дружења са Здравковићем и појединим певачима, па открила сочне… »

Вести дана »