Povezane vesti
"Bila sam lična konobarica Tomi Zdravkoviću": Pevačica zbog njega vukla kanister s 25 litara vina, za veče sve popili
Mondo pre 29 dana
Pevačica Amela Zuković progovorila je o odnosu sa Tomom Zdravkovićem, te otkrila detalje turneje na kojoj je bila sa legendarnim pevačem. Priznala je da mu je bila "lična konobarica". - Znaš šta, ja sam rođena kao peta kćerka kod moje majke i oca. Od… »
"Bila sam konobarica Tomi Zdravkoviću" Pevačica pre muzičke karijere služila legendarnog pevača
Kurir pre 29 dana
Amela Zuković danas se uspešno bavi pevanjem, a pre nego što je snimila svoju prvu pesmu, sarađivala je sa Tomom Zdravkovićem o čemu je sada prvi put progovorila. Pevačica je otkrila detalje turneje na kojoj je bila sa legendarnim pevačem. Priznala je da… »
"Bila sam lična konobaricu Tomi Zdravkoviću, malo mojih koleginica se može time pohvaliti": Pevačica posle mnogo godina…
Blic pre 29 dana
Govori o svojim iskustvima, uključujući i trenutke gde je braneći svoj položaj ulazila u sukobe ukoliko je smatrala da je to opravdano. Naglašava važnost tolerancije i razumevanja u međuljudskim odnosima, dok istovremeno prepoznaje granice koje… »
„Toma Zdravković je lično naterao da…“ Pevačica posle 25 godina otkrila istinu: „Rekao je, mala…“
Telegraf pre 29 dana
Pevačica Amela Zuković progovorila je o odnosu koji je imala sa Tomom Zdravkovićem i priznala da ga je na kraju "prevarila". Sarajevaka pevačica (62) prisetila se druženja sa Zdravkovićem i pojedinim pevačima, pa otkrila sočne detalje. - Znaš šta, ja sam… »
Vesti dana »
Više lica privedeno kod Ušća tokom protesta, blokiran Bulevar Nikole Tesle
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih
Protesti širom Srbije zbog nasilja u Novom Sadu i napada SNS aktivista na studente: Policija u BGD presretala i hapsila kažu studenti (VIDEO, FOTO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Vučić o incidentima u Novom Sadu: Neki nisu hteli da beže, pa su im udarili nekoliko šamara
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Milivojević (DS) tvrdi da je policija zaplenila motore bajkera na večerašnjem protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 1 povezana