Povezane vesti
"Mrzela sam sebe kad se ne ispovraćam" Teodora Džehverović o borbi sa poremećajem, iz svega izašla kao pobednik: Pala sam…
Kurir 19.01.2026
Teodora Džehverović prvi put se pojavila u Zvezdama Granda kada je započela svoj muzički put, a u žižu javnosti dospela je tokom učešća u rijaliti programu " Zadruga". Teodora je neko ko je pun pozitivne energije, ali to nije uvek bio slučaj. Naime… »
"Mrzela sam sebe kad se ne ispovraćam" Teodora Džehverović bila u agoniji zbog poremećaja: "Pala sam psihički"
Blic 19.01.2026
Njena lična borba pokazala je važnost mentalnog zdravlja u savremenom društvu. Pored zdravlja, pažnju posvećuje i fizičkom izgledu, uključujući i estetske zahvate. Pevačica Teodora Džehverović postala je poznata javnosti najviše tokom učešća u rijaliti… »
Vesti dana »
Ovo je uhapšeni komandant elitne jedinice policije: Prvi čovek Interventne 92 tereti se za trgovinu uticajem, prikrivao pucnjavu u restoranu u Beogradu?! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 69 povezanih
Selaković stigao na suđenje, okupljeni građani i studenti ga izviždali
Vreme pre 53 minutajoš 27 povezanih
Nevreme preti regionu: Izdata upozorenja, u ovim delovima će biti najgore
Večernje novosti pre 1 satjoš 41 povezana
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku, Hezbolah izveo više napada raketama i dronovima na izraelske trupe na jugu Libana
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih