Povezane vesti
"Mrzela sam sebe kad se ne ispovraćam" Teodora Džehverović o borbi sa poremećajem, iz svega izašla kao pobednik: Pala sam…
Kurir 19.01.2026
Teodora Džehverović prvi put se pojavila u Zvezdama Granda kada je započela svoj muzički put, a u žižu javnosti dospela je tokom učešća u rijaliti programu " Zadruga". Teodora je neko ko je pun pozitivne energije, ali to nije uvek bio slučaj. Naime… »
"Mrzela sam sebe kad se ne ispovraćam" Teodora Džehverović bila u agoniji zbog poremećaja: "Pala sam psihički"
Blic 19.01.2026
Njena lična borba pokazala je važnost mentalnog zdravlja u savremenom društvu. Pored zdravlja, pažnju posvećuje i fizičkom izgledu, uključujući i estetske zahvate. Pevačica Teodora Džehverović postala je poznata javnosti najviše tokom učešća u rijaliti… »
Vesti dana »
Ministarka energetike u Parizu: Želimo da budemo deo nuklearne renesanse
Biznis.rs pre 1 satjoš 46 povezanih
Veliki broj Kragujevčana potpisao peticiju za puštanje Zlatka Kokanovića iz pritvora
Nova pre 16 minutajoš 31 povezana
Može li rat na Bliskom istoku ubrzo da se okonča? Ciljevi SAD i Izraela značajno suprotstavljeni
Euronews pre 6 minutajoš 87 povezanih
Požar u bolnici u Čačku: Evakuisane bebe sa odeljenja neonatologije, vatra buknula iz bojlera
Euronews pre 1 satjoš 26 povezanih
Uživo - Irance danas čeka pakao! Mediji javljaju da je Modžtaba ranjen, britanski ratni razarač isplovio ka Kipru
Mondo pre 21 minutajoš 55 povezanih