Povezane vesti
"Moje dete je zlostavljano! Bilo je oružje protiv mene", bivši košarkaš poslao poruku zbog koje bruji planeta: "Ne osećam se…
Kurir pre 26 dana
Bivši američki košarkaš koji je sa uspehom nastupao u NBA ligi, ali i Evroligi u dresu Real Madrida, Kajl Singler, poslao je poruku koja je veoma brzo odjeknula. On je izneo niz ozbiljnih optužbi, istakao je kako mu je dete zlostavljano, a da je on… »
"Zlostavljaju mi dete, ne osećam se bezbedno": Jeziva objava bivšeg igrača Reala obišla Ameriku
Mondo pre 26 dana
Nekadašnji NBA košarkaš Kajl Singler objavio je uznemirujuću poruku na društvenim mrežama i alarmirao celu Ameriku. On je izneo ozbiljne optužbe i rekao kako mu je dete zlostavljano, a da je on završio na ulici kao beskućnik. Ovo nije prvi put da… »
Vesti dana »
Dan državnosti Srbije – sećanje na Sretenjski ustav, centralna svečanost u Orašcu
RTS pre 1 satjoš 3 povezane
Velikom brzinom pokosio devojčicu (13): Užas ispred tržnog centra u Beogradu: Od siline udarca letela nekoliko metara
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Na današnji dan, 15. februar, podignut Prvi srpski ustanak, donesen Sretenjski ustav...
N1 Info pre 4 minutajoš 1 povezana
Kiša i zahlađenje u Sremskoj Mitrovici: popodne moguć sneg i susnežica
Ozon pre 4 minutajoš 5 povezanih
Vučić sa Alijevom u Beogradu, na prvoj sednici Saveta za strateško partnerstvo
RTV pre 2 satajoš 1 povezana