Povezane vesti

Samo dve javne ličnosti su lepi Lukić čestitale rođendan: Ona s bolom otkrila: Poklon mi ne treba, neka dođu samo da se…

Samo dve javne ličnosti su lepi Lukić čestitale rođendan: Ona s bolom otkrila: Poklon mi ne treba, neka dođu samo da se…

Kurir pre 6 sati
Lepa Lukić nedavno je proslavila 86. rođendan. Za nju su godine samo broj, budući da odlično izgleda i da je nikada nije napustio pozitivan duh i dobar humor. Ona je otkrila ko joj je čestitao rođendan pa je iznenadila sve: - Kod mene su godine samo… »
"Niko nije zvao od kolega": Družila se s opasnim momcima devedesetih i imala obezbeđenje, a samo oni čestitali rođendan

"Niko nije zvao od kolega": Družila se s opasnim momcima devedesetih i imala obezbeđenje, a samo oni čestitali rođendan

Mondo pre 7 sati
Pevačica Lepa Lukić otkrila je da su joj 86. rođendan čestitali samo Era Ojdanić i Dragica Radosavljević Cakana. Lepa, po čijem će životu uskoro početi snimanje filma, ističe da su za nju godine samo broj. - Kod mene su godine samo broj, srećna sam… »
Lepoj Lukić dve osobe čestitale rođendan: Pevačica napunila 86 godina i niko je se nije setio, "oni su me samo zvali"

Lepoj Lukić dve osobe čestitale rođendan: Pevačica napunila 86 godina i niko je se nije setio, "oni su me samo zvali"

Blic pre 21 sat
Ona ističe podršku svojih fanova, koji joj stalno priređuju pozitivna iznenađenja. Prijateljstvo sa Erom Ojdanićem naglašava posebnim, jer je bio među retkima koji su joj čestitali rođendan. Lepa Lukić nedavno je proslavila 86. rođendan. Pevačica ističe… »

Vesti dana »