Povezane vesti
Samo dve javne ličnosti su lepi Lukić čestitale rođendan: Ona s bolom otkrila: Poklon mi ne treba, neka dođu samo da se…
Kurir pre 26 dana
Lepa Lukić nedavno je proslavila 86. rođendan. Za nju su godine samo broj, budući da odlično izgleda i da je nikada nije napustio pozitivan duh i dobar humor. Ona je otkrila ko joj je čestitao rođendan pa je iznenadila sve: - Kod mene su godine samo… »
"Niko nije zvao od kolega": Družila se s opasnim momcima devedesetih i imala obezbeđenje, a samo oni čestitali rođendan
Mondo pre 26 dana
Pevačica Lepa Lukić otkrila je da su joj 86. rođendan čestitali samo Era Ojdanić i Dragica Radosavljević Cakana. Lepa, po čijem će životu uskoro početi snimanje filma, ističe da su za nju godine samo broj. - Kod mene su godine samo broj, srećna sam… »
Lepoj Lukić dve osobe čestitale rođendan: Pevačica napunila 86 godina i niko je se nije setio, "oni su me samo zvali"
Blic pre 26 dana
Ona ističe podršku svojih fanova, koji joj stalno priređuju pozitivna iznenađenja. Prijateljstvo sa Erom Ojdanićem naglašava posebnim, jer je bio među retkima koji su joj čestitali rođendan. Lepa Lukić nedavno je proslavila 86. rođendan. Pevačica ističe… »
Vesti dana »
Rusija je ubila opozicionog lidera Alekseja Navaljnog koristeći otrov žabe: London
BBC News pre 10 minutajoš 21 povezana
Četvrti dan blokade Ibarske magistrale, mlekari i poljoprivrednici ne odustaju
Vreme pre 2 satajoš 21 povezana
POLUVREME - Partizan iskoristio jedine dve prilike, Subotičani svoje dve nisu, a pričaće se i o imenima u loži, kao i poništenom crvenom kartonu!
Sportske.net pre 24 minutajoš 29 povezanih
Sahranjena majka Goge Sekulić! Tužna scena na groblju u Sremčici, sestra sve vreme pridržava uplakanu pevačicu
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: danas pretežno sunčano, sutra hladno sa snegom i jakim vetrovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 22 povezane