Повезане вести

"Поздрав за све оне што би волели да сам мртва", Ана Николић се огласила из теретане: "Следи пакао"

"Поздрав за све оне што би волели да сам мртва", Ана Николић се огласила из теретане: "Следи пакао"

Телеграф пре 9 сати
Певачица Ана Николић одлучила је да промени животне навике и огласила се на Инстаграму из теретане, са наочарима за сунце на лицу. - Шта ћемо сад? Пакао следи. Поздрав за све оне што би волели да сам мртва, нажалост жива сам -… »
"За све оне што би волели да сам мртва" Ана Николић окренула нови лист, па најавила пакао: Нажалост, жива сам...

"За све оне што би волели да сам мртва" Ана Николић окренула нови лист, па најавила пакао: Нажалост, жива сам...

Курир пре 14 сати
Ана Николић огласила се из теретане и показала да је окренула нови лист. Певачица је објавила снимак са све наочарима за Сунце у затвореном простору и поново направила хаос на мрежама. Ана је са траке за трчање, те је јасно… »
"Поздрав за све оне што би волели да сам мртва" Ана Николић се огласила из теретане и шокирала поруком: "Следи пакао"

"Поздрав за све оне што би волели да сам мртва" Ана Николић се огласила из теретане и шокирала поруком: "Следи пакао"

Блиц пре 15 сати
Певачица је у снимку открила да планира велике животне промене. Ана је за пратиоце имала посебну поруку. Ана Николић решила је да промени живот из корена. Она се сада огласила на свом Инстаграм профилу из теретане где је објавила… »
"Поздрав за све оне што би волели да сам мртва": Ана Николић шокирала новим снимком, послала јасну поруку

"Поздрав за све оне што би волели да сам мртва": Ана Николић шокирала новим снимком, послала јасну поруку

Мондо пре 15 сати
Ана Николић одлучила је да направи велику животну промену. Тим поводом огласила се на свом Инстаграм профилу, где је из теретане поделила снимак на којем вежба, носећи сунчане наочаре. Певачица је забележила тренутак док је била… »

Вести дана »