Povezane vesti

"SkOčila sam sa sprata..." Brena posle mnogo godina otkrila kako je polomila obe ruke i noge, pa priznala šta se zaista desilo…

"SkOčila sam sa sprata..." Brena posle mnogo godina otkrila kako je polomila obe ruke i noge, pa priznala šta se zaista desilo…

Kurir pre 30 dana
Lepa Brena se tokom bogate karijere i života suočila se sa brojnim zdravstvenim izazovima, a među njima se posebno izdvajaju teške povrede i višestruki prelomi kostiju. Muzička diva je sada otvoreno govorila o dramatičnim situacijama kroz koje je… »
"Pala sam na desnu ruku, a polomila levi lakat": Brena o stravičnim povredama, slomila nogu kad je skočila sa sprata

"Pala sam na desnu ruku, a polomila levi lakat": Brena o stravičnim povredama, slomila nogu kad je skočila sa sprata

Mondo pre 31 dana
Pevačica Lepa Brena je gostovala u jednom podkastu gde je progovorila o višestrukim povredama i prelomima koje je zaradila tokom godina. Brena je otkrila da se jedna od najtežih povreda dogodila kada je skočila sa sprata kako bi zaštitila sina od… »
„Zbog Stefana sam skočila sa sprata“: Lepa Brena o teškim povredama i operacijama

„Zbog Stefana sam skočila sa sprata“: Lepa Brena o teškim povredama i operacijama

Nova pre 31 dana
Pevačica je tokom svoje dugogodišnje karijere više puta doživela ozbiljne povrede, kako na sceni, tako i van nje. Lepa Brena svojevremeno je govorila o brojnim prelomima koje je doživela u poslednjih nekoliko decenija, kao i ozbiljnim oporavcima koji su… »
"Skočila sam sa sprata" Brena o nezgodama, otkrila kako je polomila ruke i noge: "Potkolenica se rascepila..."

"Skočila sam sa sprata" Brena o nezgodama, otkrila kako je polomila ruke i noge: "Potkolenica se rascepila..."

Telegraf pre 31 dana
Jugoslovenska zvezda Lepa Brena osvrnula se na teške povrede koje je pretrpela tokom godina, uključujući slomljene ruke i noge. Pevačica je priznala da su gotovo svi njeni ekstremiteti pretrpeli višestruke lomove, naglašavajući koliko je telo bilo… »
"SkOčila sam sa sprata" Lepa Brena otkrila kako je polomila obe ruke i obe noge: "Imala sam strašnu operaciju"

"SkOčila sam sa sprata" Lepa Brena otkrila kako je polomila obe ruke i obe noge: "Imala sam strašnu operaciju"

Blic pre 31 dana
Jedan od najozbiljnijih incidenata dogodio se dok je pokušavala da zaštiti sina Stefana od nesreće. Tokom koncerta u Zagrebu, Lepa Brena je preživela ozbiljnu povredu noge. Muzička zvezda Lepa Brena prisetila se trenutka kada je polomila obe ruke i obe… »

Vesti dana »