Povezane vesti
"SkOčila sam sa sprata..." Brena posle mnogo godina otkrila kako je polomila obe ruke i noge, pa priznala šta se zaista desilo…
Kurir pre 30 dana
Lepa Brena se tokom bogate karijere i života suočila se sa brojnim zdravstvenim izazovima, a među njima se posebno izdvajaju teške povrede i višestruki prelomi kostiju. Muzička diva je sada otvoreno govorila o dramatičnim situacijama kroz koje je… »
"Pala sam na desnu ruku, a polomila levi lakat": Brena o stravičnim povredama, slomila nogu kad je skočila sa sprata
Mondo pre 31 dana
Pevačica Lepa Brena je gostovala u jednom podkastu gde je progovorila o višestrukim povredama i prelomima koje je zaradila tokom godina. Brena je otkrila da se jedna od najtežih povreda dogodila kada je skočila sa sprata kako bi zaštitila sina od… »
„Zbog Stefana sam skočila sa sprata“: Lepa Brena o teškim povredama i operacijama
Nova pre 31 dana
Pevačica je tokom svoje dugogodišnje karijere više puta doživela ozbiljne povrede, kako na sceni, tako i van nje. Lepa Brena svojevremeno je govorila o brojnim prelomima koje je doživela u poslednjih nekoliko decenija, kao i ozbiljnim oporavcima koji su… »
"Skočila sam sa sprata" Brena o nezgodama, otkrila kako je polomila ruke i noge: "Potkolenica se rascepila..."
Telegraf pre 31 dana
Jugoslovenska zvezda Lepa Brena osvrnula se na teške povrede koje je pretrpela tokom godina, uključujući slomljene ruke i noge. Pevačica je priznala da su gotovo svi njeni ekstremiteti pretrpeli višestruke lomove, naglašavajući koliko je telo bilo… »
"SkOčila sam sa sprata" Lepa Brena otkrila kako je polomila obe ruke i obe noge: "Imala sam strašnu operaciju"
Blic pre 31 dana
Jedan od najozbiljnijih incidenata dogodio se dok je pokušavala da zaštiti sina Stefana od nesreće. Tokom koncerta u Zagrebu, Lepa Brena je preživela ozbiljnu povredu noge. Muzička zvezda Lepa Brena prisetila se trenutka kada je polomila obe ruke i obe… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Radio sto plus pre 41 minutajoš 32 povezane
Skupština Vojvodine usvojila izmene plana za Frušku goru, opozicija tvrdi da je naručilac privatnik
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih
Sindikat FTN-a iz Novog Sada: Procesuirati odgovorne za napade na profesorku Janev i studente
Nedeljnik pre 5 satijoš 7 povezanih