Povezane vesti
"SkOčila sam sa sprata..." Brena posle mnogo godina otkrila kako je polomila obe ruke i noge, pa priznala šta se zaista desilo…
Kurir 19.01.2026
Lepa Brena se tokom bogate karijere i života suočila se sa brojnim zdravstvenim izazovima, a među njima se posebno izdvajaju teške povrede i višestruki prelomi kostiju. Muzička diva je sada otvoreno govorila o dramatičnim situacijama kroz koje je… »
"Pala sam na desnu ruku, a polomila levi lakat": Brena o stravičnim povredama, slomila nogu kad je skočila sa sprata
Mondo 19.01.2026
Pevačica Lepa Brena je gostovala u jednom podkastu gde je progovorila o višestrukim povredama i prelomima koje je zaradila tokom godina. Brena je otkrila da se jedna od najtežih povreda dogodila kada je skočila sa sprata kako bi zaštitila sina od… »
„Zbog Stefana sam skočila sa sprata“: Lepa Brena o teškim povredama i operacijama
Nova 19.01.2026
Pevačica je tokom svoje dugogodišnje karijere više puta doživela ozbiljne povrede, kako na sceni, tako i van nje. Lepa Brena svojevremeno je govorila o brojnim prelomima koje je doživela u poslednjih nekoliko decenija, kao i ozbiljnim oporavcima koji su… »
"Skočila sam sa sprata" Brena o nezgodama, otkrila kako je polomila ruke i noge: "Potkolenica se rascepila..."
Telegraf 19.01.2026
Jugoslovenska zvezda Lepa Brena osvrnula se na teške povrede koje je pretrpela tokom godina, uključujući slomljene ruke i noge. Pevačica je priznala da su gotovo svi njeni ekstremiteti pretrpeli višestruke lomove, naglašavajući koliko je telo bilo… »
"SkOčila sam sa sprata" Lepa Brena otkrila kako je polomila obe ruke i obe noge: "Imala sam strašnu operaciju"
Blic 19.01.2026
Jedan od najozbiljnijih incidenata dogodio se dok je pokušavala da zaštiti sina Stefana od nesreće. Tokom koncerta u Zagrebu, Lepa Brena je preživela ozbiljnu povredu noge. Muzička zvezda Lepa Brena prisetila se trenutka kada je polomila obe ruke i obe… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 28 povezanih
Isplata 6.000 dinara se završava danas, ali novac može da se podigne i kasnije
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 61 povezana
Cene goriva miruju narednih nedelju dana: Dizel i benzin ostaju na istom nivou (GRAFIKA)
Insajder pre 2 satajoš 29 povezanih
"Siju se dopala super inteligencija, desiće se neverovatne stvari!" Prvo oglašavanje Trampa nakon gala večere, evo šta danas planira sa predsednikom Kine (foto)
Kurir pre 48 minutajoš 58 povezanih
Premijer Republike Srpske: Studenti iz Srbije mogu održati skup u Banjaluci ako za to dobiju dozvolu od policije
N1 Info pre 57 minutajoš 43 povezane