Povezane vesti

Naša pevačica na nastupu saznala da joj je umrla majka i nastavila da peva: "Moram da radim, niko me 1. u mesecu neće pitati…

Naša pevačica na nastupu saznala da joj je umrla majka i nastavila da peva: "Moram da radim, niko me 1. u mesecu neće pitati…

Blic pre 7 sati
Otkrila je da je tokom nastupa 2008. godine primila vest o smrti svoje majke. Podelila je svoju neopisivu tugu nakon tragedije. Pevačica Natalija Trik FX nedavno je otvorila dušu i govorila o teškim trenucima u karijeri, te priznala da je na svom nastupu… »
" Majka mi umire, a ja pevam" Natalija Trik FX o najtežem trenutku u životu: Nisam smela da otkažem nastup jer su vladali…

" Majka mi umire, a ja pevam" Natalija Trik FX o najtežem trenutku u životu: Nisam smela da otkažem nastup jer su vladali…

Kurir pre 8 sati
Natalija Trik FX nedavno je otvorila dušu i govorila o teškim trenucima u karijeri i životu. Natalija je tada govorila o teškom vremenu kada su vlasnici klubova uglavnom bili poznati kriminalci kojima nisi smeo da otkažeš nastup, a baš na jednom od njih… »

Vesti dana »