Povezane vesti

Medvedice Maša i Ljubica spasene od smrti: Atrakcija na planini Ozren FOTO

Medvedice Maša i Ljubica spasene od smrti: Atrakcija na planini Ozren FOTO

B92 pre 3 sata
Na planini Ozren u Bosni i Hercegovini možete uživati u prirodi, planinarenju, paraglajdingu i plivanju, ali i u neobičnom druženju sa Mašom i Ljubicom. Njih dve su mlade medvedice koje su članovi paraglajding kluba ParaGhost spasili kada su kao vrlo… »
Petar sa Ozrena uživa u društvu ogromnih zveri: Fotografije govore više od reči, posećuju ih sa svih strana

Petar sa Ozrena uživa u društvu ogromnih zveri: Fotografije govore više od reči, posećuju ih sa svih strana

Telegraf pre 7 sati
Na planini Ozren u Bosni i Hercegovini možete uživati u prirodi, planinarenju, paraglajdingu i plivanju, ali i u neobičnom druženju sa Mašom i Ljubicom. Njih dve su mlade medvedice koje su članovi paraglajding kluba ParaGhost spasili kada su kao vrlo… »
(Foto) Svi proveravaju da li je ovo AI fotografija! Petar se mazi sa medvedicom Mašom: "Obožava da mi viri u telefon dok pišem…

(Foto) Svi proveravaju da li je ovo AI fotografija! Petar se mazi sa medvedicom Mašom: "Obožava da mi viri u telefon dok pišem…

Blic pre 9 sati
Prihvatilište je postalo turistička atrakcija, a ulaz je besplatan Smeštene na velikoj ograđenoj površini na Ozrenu, imaju sve neophodne uslove za srećan život Na planini Ozren u Bosni i Hercegovini možete uživati u prirodi, planinarenju, paraglajdingu i… »
Da vidim i ja sa kim se to dopisujes: Ova slika nije AI generisana nego stvarnost sa planine Ozren - medvedice Maša i Ljubica…

Da vidim i ja sa kim se to dopisujes: Ova slika nije AI generisana nego stvarnost sa planine Ozren - medvedice Maša i Ljubica…

RINA pre 9 sati
Da vidim i ja sa kim se to dopisujes: Ova slika nije AI generisana nego stvarnost sa planine Ozren - medvedice Maša i Ljubica spasene od smrti, sada su prave nežnice dobrice (FOTO) Doboj - Na planini Ozren u Bosni i Hercegovini možete uživati u prirodi… »

Vesti dana »