Повезане вести
Медведице Маша и Љубица спасене од смрти: Атракција на планини Озрен ФОТО
Б92 19.01.2026
На планини Озрен у Босни и Херцеговини можете уживати у природи, планинарењу, параглајдингу и пливању, али и у необичном дружењу са Машом и Љубицом. Њих две су младе медведице које су чланови параглајдинг клуба ПараГхост… »
Петар са Озрена ужива у друштву огромних звери: Фотографије говоре више од речи, посећују их са свих страна
Телеграф 19.01.2026
На планини Озрен у Босни и Херцеговини можете уживати у природи, планинарењу, параглајдингу и пливању, али и у необичном дружењу са Машом и Љубицом. Њих две су младе медведице које су чланови параглајдинг клуба ПараГхост… »
(Фото) Сви проверавају да ли је ово АИ фотографија! Петар се мази са медведицом Машом: "Обожава да ми вири у телефон док пишем…
Блиц 19.01.2026
Прихватилиште је постало туристичка атракција, а улаз је бесплатан Смештене на великој ограђеној површини на Озрену, имају све неопходне услове за срећан живот На планини Озрен у Босни и Херцеговини можете уживати у природи… »
Да видим и ја са ким се то дописујес: Ова слика није АИ генерисана него стварност са планине Озрен - медведице Маша и Љубица…
РИНА 19.01.2026
Да видим и ја са ким се то дописујес: Ова слика није АИ генерисана него стварност са планине Озрен - медведице Маша и Љубица спасене од смрти, сада су праве нежнице добрице (ФОТО) Добој - На планини Озрен у Босни и Херцеговини… »
Вести дана »
Трамп дозволио могућност повлачења америчких трупа из Шпаније и Италије
Телеграф пре 18 минутајош 4 повезане
Поноћно саопштење Валенсије: ''Јанакопулос превршио сваку меру! Жалићемо се!''
Спортске.нет пре 3 сатајош 1 повезана