Povezane vesti
Medvedice Maša i Ljubica spasene od smrti: Atrakcija na planini Ozren FOTO
B92 19.01.2026
Na planini Ozren u Bosni i Hercegovini možete uživati u prirodi, planinarenju, paraglajdingu i plivanju, ali i u neobičnom druženju sa Mašom i Ljubicom. Njih dve su mlade medvedice koje su članovi paraglajding kluba ParaGhost spasili kada su kao vrlo… »
Petar sa Ozrena uživa u društvu ogromnih zveri: Fotografije govore više od reči, posećuju ih sa svih strana
Telegraf 19.01.2026
Na planini Ozren u Bosni i Hercegovini možete uživati u prirodi, planinarenju, paraglajdingu i plivanju, ali i u neobičnom druženju sa Mašom i Ljubicom. Njih dve su mlade medvedice koje su članovi paraglajding kluba ParaGhost spasili kada su kao vrlo… »
(Foto) Svi proveravaju da li je ovo AI fotografija! Petar se mazi sa medvedicom Mašom: "Obožava da mi viri u telefon dok pišem…
Blic 19.01.2026
Prihvatilište je postalo turistička atrakcija, a ulaz je besplatan Smeštene na velikoj ograđenoj površini na Ozrenu, imaju sve neophodne uslove za srećan život Na planini Ozren u Bosni i Hercegovini možete uživati u prirodi, planinarenju, paraglajdingu i… »
Da vidim i ja sa kim se to dopisujes: Ova slika nije AI generisana nego stvarnost sa planine Ozren - medvedice Maša i Ljubica…
RINA 19.01.2026
Da vidim i ja sa kim se to dopisujes: Ova slika nije AI generisana nego stvarnost sa planine Ozren - medvedice Maša i Ljubica spasene od smrti, sada su prave nežnice dobrice (FOTO) Doboj - Na planini Ozren u Bosni i Hercegovini možete uživati u prirodi… »
Vesti dana »
Konsultacije u Predsedništvu Srbije: Vučić razgovara sa predstavnicima tri stranke, socijaliste predvodio Dačić: "Uvek spremni za izbore" (foto, video)
Blic pre 20 minutajoš 31 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp: Iran bi mogao biti "uništen" za jednu noć; Teheran: Prihvatamo samo kraj rata, reparacije i ukidanje sankcija
RTV pre 45 minutajoš 34 povezane
Bivši savetnik Bele kuće vidi povećane rizike dok se približava Trumpov rok za Iran
Slobodna Evropa pre 15 minutajoš 27 povezanih
Hitno upozorenje RHMZ: Srbiju pred Uskrs očekuje veoma opasna pojava, evo kada će biti najkritičnije
Blic pre 3 satajoš 23 povezane