Povezane vesti
„U mraku sam čekao oca“ Sloba Radanović o Novoj godini koju nikad neće zaboraviti - Nema mama danas za pogačice
Kurir pre 7 sati
Pevač Sloba Radanović danas uživa u uspešnoj muzičkoj karijeri i lagodnom životu, ali njegovo detinjstvo bilo je skromno i daleko od luksuza. Sloba se jednom prilikom prisetio svog odrastanja i svega kroz šta je prošao, ali je uvek osećao od roditelja… »
"Majka nije imala da mi kupi pogačicu", Sloba Radanović o teškom detinjstvu: "Oca sam čekao u mraku..."
Telegraf pre 8 sati
Pevač Sloba Radanović danas uživa u uspešnoj muzičkoj karijeri i lagodnom životu, ali njegovo detinjstvo bilo je skromno i daleko od luksuza. Sloba se jednom prilikom prisetio svog odrastanja i svega kroz šta je prošao, ali je uvek osećao od roditelja… »
" Majka nije imala para da mi kupi kiflu i jogurt" Bolna ispovest Slobe Radanovića, kao dete stalno bio bolestan, a ovako…
Blic pre 11 sati
U detinjstvu se suočavao sa zdravstvenim problemima, uključujući hronični bronhitis koji je zahtevao česte posete bolnicama. Spominje doček Nove godine bez struje, kada je s oduševljenjem dočekao skromni paketić od oca. Pevač Sloba Radanović danas ima… »
Vesti dana »
Mrdićev odgovor TOK-u: Predloženi amandman obezbediće transparentnost
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Preminula Senka Veletanlić, poznata pevačica i glumica: „Otišla je tiho, dostojanstveno, u snu, kao dama“
Danas pre 3 sata
Srbija izgubila od Austrije i ispustila šansu da se pobedom direktno plasira u narednu fazu Evropskog prvenstva
Danas pre 14 minutajoš 1 povezana