Povezane vesti
„U mraku sam čekao oca“ Sloba Radanović o Novoj godini koju nikad neće zaboraviti - Nema mama danas za pogačice
Kurir pre 31 dana
Pevač Sloba Radanović danas uživa u uspešnoj muzičkoj karijeri i lagodnom životu, ali njegovo detinjstvo bilo je skromno i daleko od luksuza. Sloba se jednom prilikom prisetio svog odrastanja i svega kroz šta je prošao, ali je uvek osećao od roditelja… »
"Majka nije imala da mi kupi pogačicu", Sloba Radanović o teškom detinjstvu: "Oca sam čekao u mraku..."
Telegraf pre 31 dana
Pevač Sloba Radanović danas uživa u uspešnoj muzičkoj karijeri i lagodnom životu, ali njegovo detinjstvo bilo je skromno i daleko od luksuza. Sloba se jednom prilikom prisetio svog odrastanja i svega kroz šta je prošao, ali je uvek osećao od roditelja… »
" Majka nije imala para da mi kupi kiflu i jogurt" Bolna ispovest Slobe Radanovića, kao dete stalno bio bolestan, a ovako…
Blic pre 31 dana
U detinjstvu se suočavao sa zdravstvenim problemima, uključujući hronični bronhitis koji je zahtevao česte posete bolnicama. Spominje doček Nove godine bez struje, kada je s oduševljenjem dočekao skromni paketić od oca. Pevač Sloba Radanović danas ima… »
Vesti dana »
"Neka javnost vidi pravo lice tog uglednog pravnika": Aleksandar Kos nakon brutalne tuče u centru Beograda: "Za Čedu bih dao život"
Blic pre 45 minutajoš 30 povezanih
Pajić: Nema razgovora sa Glamočićem, omalovažavao poljoprivrednike na prethodnom sastanku
Radio 021 pre 1 satjoš 37 povezanih
Sindikat novosadskog Fakulteta tehničkih nauka: Procesuirati napadače na profesorku Jelenu Janev i studente
Insajder pre 8 satijoš 8 povezanih
Nenadić (Cvećara Imela): Treći put od letos su nam zapalili cvećaru zbog podrške studentskom pokretu
Radio sto plus pre 6 satijoš 15 povezanih
Kriza u mlekarstvu – koji su mehanizmi na raspolaganju državi i da li je rešenje u uvođenju prelevmana
RTS pre 2 satajoš 20 povezanih