Povezane vesti

Đoković otkrio nepoznate detalje: Legendarni španski fudbaler osvojio sve, pa došao u Novakov boks

Đoković otkrio nepoznate detalje: Legendarni španski fudbaler osvojio sve, pa došao u Novakov boks

Nova pre 1 sat
U loži Novaka Đokovića na meču protiv Pedra Martineza bio je i Huan Mata, legendarni španski fudbaler, a sada je postalo jasno da to prijateljstvo datira nekoliko godina unazad. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Mnogi su se… »
Novak: I Mata je veteran kao ja, možda odem na fudbal

Novak: I Mata je veteran kao ja, možda odem na fudbal

Sport klub pre 1 sat
U prvoj rundi Australijan opena videli smo poznato ime u loži Novaka Đokovića – Huana Matu. Novak kaže da će pokušati da uzvrati posetu godinu dana starijem španskom fudbaleru i zahvalio mu se na lepim rečima. “Bilo je stvarno zadovoljstvo videti ga i… »
U loži Đokovića bila bivša zvezda Junajteda i Čelsija: "Čast je imati takvog šampiona, znam da sada ovde igra"

U loži Đokovića bila bivša zvezda Junajteda i Čelsija: "Čast je imati takvog šampiona, znam da sada ovde igra"

Telegraf pre 1 sat
Novak Đoković je uspešno startovao svoju misiju na Australijan Openu savladavši Pedra Martineza u prvom kolu sa 3:0, a u tom prvom koraku ga je ispratio i Huan Mata, bivši reprezentivac Španije i član Mančester junajteda i Čelsija. Mata je sedeo u… »
Đoković govorio o provokaciji sa tribina u vezi Federera: Nije ni prvi, ni poslednji put da to doživljavam!

Đoković govorio o provokaciji sa tribina u vezi Federera: Nije ni prvi, ni poslednji put da to doživljavam!

Hot sport pre 2 sata
I ranije se suočavao sa ovakvim komentarima sa tribina! Novak Đoković je bez većih problema započeo nastup na Australijan openu, savladavši Pedra Martineza u tri seta i ostavivši utisak da se nalazi u veoma dobrom ritmu već na startu turnira. Srpski as… »
Novak progovorio o "peckanju" sa tribina! Čuo povike "Rodžer, Rodžer", pa jasno poručio provokatorima: To mi je više smešno -…

Novak progovorio o "peckanju" sa tribina! Čuo povike "Rodžer, Rodžer", pa jasno poručio provokatorima: To mi je više smešno -…

Kurir pre 4 sati
Vredelo je svakog centa videti Novaka Đokovića uživo na Rod Lejver Areni po prvi put ove sezone, jer je 38-godišnji srpski teniser na početku svoje 21. Australijan Open kampanje ostavio utisak svežine i fizičke pripremljenosti koji nismo videli možda i… »
„Australijska publika je nepredvidiva“: Đoković očitao lekciju, a onda izvukao ogroman osmeh zbog pitanja o rekordu

„Australijska publika je nepredvidiva“: Đoković očitao lekciju, a onda izvukao ogroman osmeh zbog pitanja o rekordu

Nova pre 4 sati
Novak Đoković sada već ima pomešana osećanja o Australiji, iako nije nikakva tajna da se tu oseća najbolje posle 10 osvojenih grend slem titula u Melburnu. Ipak, mora da bude i poslovično oprezan. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz… »
Đoković: "Više mi je smešno nego što me nervira"

Đoković: "Više mi je smešno nego što me nervira"

B92 pre 4 sati
Srpski teniser Novak Đoković osvrnuo se na provokacije koje dobija sa tribina. Tako se na egzibicionom meču protiv Frensisa Tijafoa sa tribina moglo čuti "Napred, Rodžer". "To je normalitet neki koji nije verovatno ni prvi, ni poslednji put da to… »
Novak nije znao da je srušio još jedan rekord, a onda pričao o provokaciju sa tribina za Federera: "Zavisi..."

Novak nije znao da je srušio još jedan rekord, a onda pričao o provokaciju sa tribina za Federera: "Zavisi..."

Telegraf pre 4 sati
Novak Đoković je na čist i brz način obavio prvi zadatak na ovosezonskom Australijan Openu savladavši Pedra Martineza sa lakih 3:0 u setovima i činilo se da je igra na više nego zadovoljavujućem nivou. - Drago mi je da sam tako delovao jer sam se i… »

Vesti dana »