Povezane vesti

"Ne želim pomirenje", Bruklin Bekam izneo sav prljav veš porodice: "Došao sam na očev rođendan, ali..."

"Ne želim pomirenje", Bruklin Bekam izneo sav prljav veš porodice: "Došao sam na očev rođendan, ali..."

Kurir pre 1 sat
Bruklin Bekam, najstariji sin proslavljenog fudbalera Dejvida Bekama i modne dizajnerke Viktorije Bekam, javno je progovorio o dubokom porodičnom raskolu, tvrdeći da su ga roditelji odbijali i ignorisali tokom boravka u Londonu prošle godine. U nizu… »
"Majka je oduzela mojoj ženi venčanicu tik pred svadbu" Bruklin Bekam raskrinkao Viktoriju, šok tvrdnje o razlogu raspada…

"Majka je oduzela mojoj ženi venčanicu tik pred svadbu" Bruklin Bekam raskrinkao Viktoriju, šok tvrdnje o razlogu raspada…

Kurir pre 1 sat
Posle višegodišnjih spekulacija o ozbiljnom zahlađenju odnosa između Bruklina Bekama i njegove porodice, najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam rešio je da stavi tačku na nagađanja — i to brutalno iskreno. U galeriji pogledajte prvo oglašavanje… »
"Tako sam srećna" i Bekamova bivša ljubavnica ima komentar na raspad slavne porodice: Brže-bolje se oglasila

"Tako sam srećna" i Bekamova bivša ljubavnica ima komentar na raspad slavne porodice: Brže-bolje se oglasila

Kurir pre 1 sat
Rebeka Lus oglasila se povodom burne izjave Bruklina Bekama, u kojoj je javno napao svoje roditelje, Viktoriju i Dejvida Bekama. Nekadašnja lična asistentkinja Dejvida Bekama (48), koja je godinama unazad tvrdila da je imala aferu sa tada oženjenim… »
Sin Dejvida i Viktorije Bekam prvi put o svađi s roditeljima: "Ne želim pomirenje"

Sin Dejvida i Viktorije Bekam prvi put o svađi s roditeljima: "Ne želim pomirenje"

N1 Info pre 1 sat
Najstariji sin slavnog para oglasilo se na Instagramu u ponedeljak tvrdeći da je „ćutao godinama“ i da je ulagao sve napore da porodičnu svađu zadrži „privatnom“. Vrlo javna svađa na društvenim mrežama privukla je globalnu pažnju i u utorak punila… »
Viktorija Bekam očajna nakon Bruklinove ispovesti: "Ne može da dođe sebi od šoka"

Viktorija Bekam očajna nakon Bruklinove ispovesti: "Ne može da dođe sebi od šoka"

B92 pre 1 sat
Ispovest Bruklina Bekama o odnosu sa roditeljima uzdrmao je javnost, a njegova majka Viktorija je "potpuno slomljena" zbog iznošenja detalja o porodici. Sin Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklin, izneo je na na društvenim mrežama niz optužbi protiv svoje… »
„Otkako sam se udaljio od porodice, pronašao sam mir i olakšanje“: Bruklin Bekam otkrio detalje sukoba sa roditeljima

„Otkako sam se udaljio od porodice, pronašao sam mir i olakšanje“: Bruklin Bekam otkrio detalje sukoba sa roditeljima

Nova pre 2 sata
Bruklin Pelc Bekam (Brooklyn Beckham), sin Viktorije i Dejvida Bekama, konačno se oglasio o svom narušenom odnosu sa porodicom. Otkako se Bruklin oženio bogatom nalsednicom Nikolom Pelc, počele su priče o njegovom lošem odnosu sa svojom porodicom, a kao… »
'Ne želim pomirenje sa roditeljima': Drama u porodici Bekam

Radio 021 pre 4 sati
Bruklin Bekam optužio roditelje da su podrivali njegovu vezu sa Nikol. Posebno je kivan na majku, Viktoriju Bekam. Getty Images Dejvid i Viktorija Bekam nisu javno priznali porodični razdor, odnosno sukob sa sinom Bruklinom i njegovom suprugom Nikol… »
Skandal "trese" porodicu: Sin Dejvida Bekama izneo šokantne detalje o roditeljima

Skandal "trese" porodicu: Sin Dejvida Bekama izneo šokantne detalje o roditeljima

B92 pre 3 sata
Bruklin Bekam, sin Viktorije i Dejvida Bekama, prekinuo je ćutanje o porodičnoj svađi i izneo do sada nepoznate detalje sukoba sa roditeljima. Sin slavnog para, Bruklin Bekam, je istakao da je ćutao godinama i da je uložio svaki mogući napor da sukob sa… »

BBC News pre 4 sati
Bruklin Bekam optužio roditelje da su podrivali njegovu vezu sa Nikol. Posebno je kivan na majku, Viktoriju Bekam. Drama u porodici Bekam je kulminirala. Najstarije dete nekadašnje fudbalske zvezde Dejvida Bekama i njegove supruge Viktorije, nekadašnje… »
‘Ne želim pomirenje sa roditeljima’: Drama u porodici Bekam

Danas pre 4 sati
Drama u porodici Bekam je kulminirala. Najstarije dete nekadašnje fudbalske zvezde Dejvida Bekama i njegove supruge Viktorije, nekadašnje pevačice, sada modne kreatorke, objavio je saopštenje na Instagramu u kojem je otvoreno govorio o nesuglasicama –… »

NIN pre 4 sati
Drama u porodici Bekam je kulminirala. Najstarije dete nekadašnje fudbalske zvezde Dejvida Bekama i njegove supruge Viktorije, nekadašnje pevačice, sada modne kreatorke, objavio je saopštenje na Instagramu u kojem je otvoreno govorio o nesuglasicama -… »

Južne vesti pre 4 sati
Getty Images Dejvid i Viktorija Bekam nisu javno priznali porodični razdor, odnosno sukob sa sinom Bruklinom i njegovom suprugom Nikol Drama u porodici Bekam je kulminirala. Najstarije dete nekadašnje fudbalske zvezde Dejvida Bekama i njegove supruge… »

Vesti dana »