Povezane vesti

Bekam nasmejan u Davosu, a onda je usledilo pitanje o sinu: Zanemeo je

Bekam nasmejan u Davosu, a onda je usledilo pitanje o sinu: Zanemeo je

Kurir pre 22 dana
Sir Dejvid Bekam odbio je da odgovori na pitanja o svom odnosu sa sinom Bruklinom Bekamom tokom boravka na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu. Ovo je usledilo nakon što je Bruklin Pelc Bekam, 26-godišnji sin slavnog para, prekinuo muk u vezi sa navodnom… »
Ovo je bio okidač da Bruklin Bekam javno napadne Viktoriju i Dejvida: Godinama je ćutao, a onda je jedna kap prelila čašu

Ovo je bio okidač da Bruklin Bekam javno napadne Viktoriju i Dejvida: Godinama je ćutao, a onda je jedna kap prelila čašu

Kurir pre 22 dana
Bruklin Bekam, najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam, javno je napao svoje roditelje putem Instagrama, te ih, između ostalog, optužio da su pokušali da sabotiraju njegov brak s Nikolom Pelc. U svom saopštenju, koje je objavio na nekoliko Instagram… »
Raskol u porodici Bekam: Kako je počeo sukob o kom svi pričaju?

Raskol u porodici Bekam: Kako je počeo sukob o kom svi pričaju?

Nova pre 22 dana
Bruklin Pelc Bekam (Brooklyn Beckham), sin Viktorije (Victoria Beckham) i Dejvida Bekama (David Beckham) uzburkao je javnost objavom o sukobu sa svojom porodicom. Naime, Bruklin je otvoreno progovorio o tome zbog čega više ne želi kontakt sa svojom… »
Prvo oglašavanja Dejvida Bekama nakon svađe sa sinom: Bruklin ga javno prozivao, a evo šta kaže bivši fudbaler

Prvo oglašavanja Dejvida Bekama nakon svađe sa sinom: Bruklin ga javno prozivao, a evo šta kaže bivši fudbaler

Mondo pre 22 dana
Dejvid Bekam prekinuo je ćutanje nakon Bruklinovih šokantnih tvrdnji iznetih u ponedeljak uveče, rekavši da su njegova deca na društvenim mrežama "pravila greške". Govoreći uživo u finansijskom programu CNBC-ja, "Squawk Box", Dejvid je rekao: "Uvek sam… »
„Srećna sam što se konačno zauzima za sebe“: Bivša ljubavnica Dejvida Bekama pružila podršku njegovom sinu koji je izneo…

„Srećna sam što se konačno zauzima za sebe“: Bivša ljubavnica Dejvida Bekama pružila podršku njegovom sinu koji je izneo…

Nova pre 22 dana
Rebeka Lus se oglasila nakon objave Bruklina Bekama. Bruklin Pelc Bekam, sin Dejvida i Viktorije Bekam, konačno se oglasio o svom narušenom odnosu sa porodicom i izneo detalje njihovog sukoba. Nakon toga, oglasila se i Rebeka Lus, nekadašnja lična… »
Dejvid Bekam se oglasio nakon što je sin Bruklin istresao sav porodični prljav veš: “Deca prave greške”

Dejvid Bekam se oglasio nakon što je sin Bruklin istresao sav porodični prljav veš: “Deca prave greške”

City magazine pre 22 dana
Bivši britanski fudbaler Dejvid Bekam prvi put je prokomentarisao javno objave svog najstarijeg sina Bruklina (26), koji je izneo oštre optužbe na račun njega i supruge Viktorije. U razgovoru za američku televiziju CNBC, Bekam je govorio o uticaju… »
„Deci je dozvoljeno da prave greške, tako uče“: Dejvid Bekam prvi put u javnosti nakon što je njegov sin otkrio detalje sukoba…

„Deci je dozvoljeno da prave greške, tako uče“: Dejvid Bekam prvi put u javnosti nakon što je njegov sin otkrio detalje sukoba…

Nova pre 22 dana
Dejvid Bekam viđen je u javnosti nakon što je njegov sin otvoreno progovorio o sukobu sa porodicom. Naime, Bruklin Bekam se oglasio na Instagramu i potvrdio da ne razgovara sa svojom porodicom, ističući i da nema nameru da se pomiri sa njima. On je izneo… »
Dejvid Bekam: Deca prave greške, to je deo odrastanja

Dejvid Bekam: Deca prave greške, to je deo odrastanja

N1 Info pre 22 dana
Bivši britanski fudbaler Dejvid Bekam dao je prvi komentar nakon što je njegov najstariji sin Bruklin (26) izneo oštre optužbe na račun njega i supruge Viktorije, poručivši da deca "prave greške" na društvenim mrežama i da je to deo odrastanja. Govoreći… »
Šokantna ispovest Bruklina Bekama: “Ne želim pomirenje, roditelji su pokušali da mi sabotiraju brak"

Šokantna ispovest Bruklina Bekama: “Ne želim pomirenje, roditelji su pokušali da mi sabotiraju brak"

Euronews pre 22 dana
Kao bomba koja je dugo bila spremna da eksplodira, u ponedeljak uveče se pojavila dugačka objava Bruklina Bekama protiv njegovih roditelja, Dejvida i Viktorije, u kojoj piše da su oni pokušali da unište njegov brak sa Nikolom Pelc. Prema Page Six-u, koji… »
"Deci su greške dozvoljene": prvo oglašavanje Dejvida Bekama nakon što ga je sin javno blatio

"Deci su greške dozvoljene": prvo oglašavanje Dejvida Bekama nakon što ga je sin javno blatio

Kurir pre 22 dana
Dejvid Bekam prekinuo je ćutanje nakon Bruklinovih šokantnih tvrdnji iznetih u ponedeljak uveče, rekavši da su njegova deca na društvenim mrežama "pravila greške". Govoreći uživo u finansijskom programu CNBC-ja, "Squawk Box", Dejvid je rekao: "Uvek sam… »
Prva reakcija Dejvida Bekama o sinu Bruklinu nakon šokantne ispovesti o porodičnom skandalu

Prva reakcija Dejvida Bekama o sinu Bruklinu nakon šokantne ispovesti o porodičnom skandalu

B92 pre 22 dana
Dejvida Bekama je kolio već jutros sačekalo neprijatno iznenađenje kada je upitan o objavi svog sina Bruklina protiv porodice na društvenim mrežama. Dejvid (50) je prvi put viđen samo nekoliko sati nakon što je njegov najstariji sin Bruklin (26) na… »
Porodični rat Bekamovih: Bruklin izneo teške optužbe

Porodični rat Bekamovih: Bruklin izneo teške optužbe

Politika pre 22 dana
Naveo da su roditelji „kontrolisali narative u medijima”. Bruklin Bekam (26), najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam, saopštio je da ne želi pomirenje s roditeljima, optuživši ih da su godinama pokušavali da naruše njegov brak sa manekenkom Nikolom… »
Dejvid Bekam izašao u javnost nakon što ga je sin javno izvređao, a o njegovoj reakciji na Bruklina bruji internet

Dejvid Bekam izašao u javnost nakon što ga je sin javno izvređao, a o njegovoj reakciji na Bruklina bruji internet

Kurir pre 22 dana
Dejvid Bekam se našao u nezgodnoj poziciji u utorak ujutru, odmah nakon što je njegov najstariji sin, Bruklin Bekam, objavio saopštenje od šest stranica na Instagramu o problemima svoje porodice. Sportska legenda, koji je bio u Davosu na Svetskom… »
Šok tvrdnja Bruklina Bekama: "Viktorija je preuzela moj prvi ples sa suprugom" Evo šta se zapravo desilo na venčanju

Šok tvrdnja Bruklina Bekama: "Viktorija je preuzela moj prvi ples sa suprugom" Evo šta se zapravo desilo na venčanju

Kurir pre 22 dana
Bruklin Bekam je progovorio o svom zategnutom odnosu sa roditeljima, Viktorijom i Dejvidom Bekamom, otkrivajući detalje svog venčanja sa Nikolom Pelc i porodice koje su dovele do raskida. Bruklin je tvrdio da je njegova majka Viktorija „preuzela“ njegov… »
"Ne želim pomirenje", Bruklin Bekam izneo sav prljav veš porodice: "Došao sam na očev rođendan, ali..."

"Ne želim pomirenje", Bruklin Bekam izneo sav prljav veš porodice: "Došao sam na očev rođendan, ali..."

Kurir pre 22 dana
Bruklin Bekam, najstariji sin proslavljenog fudbalera Dejvida Bekama i modne dizajnerke Viktorije Bekam, javno je progovorio o dubokom porodičnom raskolu, tvrdeći da su ga roditelji odbijali i ignorisali tokom boravka u Londonu prošle godine. U nizu… »
"Majka je oduzela mojoj ženi venčanicu tik pred svadbu" Bruklin Bekam raskrinkao Viktoriju, šok tvrdnje o razlogu raspada…

"Majka je oduzela mojoj ženi venčanicu tik pred svadbu" Bruklin Bekam raskrinkao Viktoriju, šok tvrdnje o razlogu raspada…

Kurir pre 22 dana
Posle višegodišnjih spekulacija o ozbiljnom zahlađenju odnosa između Bruklina Bekama i njegove porodice, najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam rešio je da stavi tačku na nagađanja — i to brutalno iskreno. U galeriji pogledajte prvo oglašavanje… »
"Tako sam srećna" i Bekamova bivša ljubavnica ima komentar na raspad slavne porodice: Brže-bolje se oglasila

"Tako sam srećna" i Bekamova bivša ljubavnica ima komentar na raspad slavne porodice: Brže-bolje se oglasila

Kurir pre 22 dana
Rebeka Lus oglasila se povodom burne izjave Bruklina Bekama, u kojoj je javno napao svoje roditelje, Viktoriju i Dejvida Bekama. Nekadašnja lična asistentkinja Dejvida Bekama (48), koja je godinama unazad tvrdila da je imala aferu sa tada oženjenim… »
Sin Dejvida i Viktorije Bekam prvi put o svađi s roditeljima: "Ne želim pomirenje"

Sin Dejvida i Viktorije Bekam prvi put o svađi s roditeljima: "Ne želim pomirenje"

N1 Info pre 22 dana
Najstariji sin slavnog para oglasilo se na Instagramu u ponedeljak tvrdeći da je „ćutao godinama“ i da je ulagao sve napore da porodičnu svađu zadrži „privatnom“. Vrlo javna svađa na društvenim mrežama privukla je globalnu pažnju i u utorak punila… »
Viktorija Bekam očajna nakon Bruklinove ispovesti: "Ne može da dođe sebi od šoka"

Viktorija Bekam očajna nakon Bruklinove ispovesti: "Ne može da dođe sebi od šoka"

B92 pre 22 dana
Ispovest Bruklina Bekama o odnosu sa roditeljima uzdrmao je javnost, a njegova majka Viktorija je "potpuno slomljena" zbog iznošenja detalja o porodici. Sin Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklin, izneo je na na društvenim mrežama niz optužbi protiv svoje… »
„Otkako sam se udaljio od porodice, pronašao sam mir i olakšanje“: Bruklin Bekam otkrio detalje sukoba sa roditeljima

„Otkako sam se udaljio od porodice, pronašao sam mir i olakšanje“: Bruklin Bekam otkrio detalje sukoba sa roditeljima

Nova pre 22 dana
Bruklin Pelc Bekam (Brooklyn Beckham), sin Viktorije i Dejvida Bekama, konačno se oglasio o svom narušenom odnosu sa porodicom. Otkako se Bruklin oženio bogatom nalsednicom Nikolom Pelc, počele su priče o njegovom lošem odnosu sa svojom porodicom, a kao… »
'Ne želim pomirenje sa roditeljima': Drama u porodici Bekam

Radio 021 pre 22 dana
Bruklin Bekam optužio roditelje da su podrivali njegovu vezu sa Nikol. Posebno je kivan na majku, Viktoriju Bekam. Getty Images Dejvid i Viktorija Bekam nisu javno priznali porodični razdor, odnosno sukob sa sinom Bruklinom i njegovom suprugom Nikol… »
Skandal "trese" porodicu: Sin Dejvida Bekama izneo šokantne detalje o roditeljima

Skandal "trese" porodicu: Sin Dejvida Bekama izneo šokantne detalje o roditeljima

B92 pre 22 dana
Bruklin Bekam, sin Viktorije i Dejvida Bekama, prekinuo je ćutanje o porodičnoj svađi i izneo do sada nepoznate detalje sukoba sa roditeljima. Sin slavnog para, Bruklin Bekam, je istakao da je ćutao godinama i da je uložio svaki mogući napor da sukob sa… »

BBC News pre 22 dana
Bruklin Bekam optužio roditelje da su podrivali njegovu vezu sa Nikol. Posebno je kivan na majku, Viktoriju Bekam. Drama u porodici Bekam je kulminirala. Najstarije dete nekadašnje fudbalske zvezde Dejvida Bekama i njegove supruge Viktorije, nekadašnje… »

NIN pre 22 dana
Drama u porodici Bekam je kulminirala. Najstarije dete nekadašnje fudbalske zvezde Dejvida Bekama i njegove supruge Viktorije, nekadašnje pevačice, sada modne kreatorke, objavio je saopštenje na Instagramu u kojem je otvoreno govorio o nesuglasicama -… »
‘Ne želim pomirenje sa roditeljima’: Drama u porodici Bekam

Danas pre 22 dana
Drama u porodici Bekam je kulminirala. Najstarije dete nekadašnje fudbalske zvezde Dejvida Bekama i njegove supruge Viktorije, nekadašnje pevačice, sada modne kreatorke, objavio je saopštenje na Instagramu u kojem je otvoreno govorio o nesuglasicama –… »

Južne vesti pre 22 dana
Getty Images Dejvid i Viktorija Bekam nisu javno priznali porodični razdor, odnosno sukob sa sinom Bruklinom i njegovom suprugom Nikol Drama u porodici Bekam je kulminirala. Najstarije dete nekadašnje fudbalske zvezde Dejvida Bekama i njegove supruge… »

Vesti dana »