Povezane vesti
Potraga kod vulkana Aso: uočen trup helikoptera
Politika pre 8 sati
Ova planina najveći je aktivni vulkan u Japanu. Japanske vlasti su saopštile da je objekat koji podseća na trup helikoptera pronađen ubrzo posle 16 časova po lokalnom vremenu na padini kratera planine Nakadake, jednog od pet vrhova koji čine planinu Aso… »
(Foto) Nestao turistički helikopter, vatrogasci i policija pretražuju područje u blizini kratera Nakadake
Blic pre 9 sati
Nestanak je prijavljen kada je funkcija za detekciju sudara na pametnom telefonu ukazala na mogući problem Spasilačke ekipe pretražuju oblast kratera Nakadake, poznatog po vulkanskom pejzažu Helikopter za turističko razgledanje sa tri osobe nestao je… »
Nestao helikopter blizu vrha planine-vulkana; Upućen hitan poziv
B92 pre 11 sati
Helikopter u kojem su bile tri osobe nestao je danas oko podneva po lokalnom vremenu, blizu vrha planine Aso, u jugozapadnoj japanskoj prefekturi Kumamoto. Helikopter je poleteo u 10.52 časova po lokalnom vremenu iz zoološkog vrta "Aso Kadli Dominion" u… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 24 minutajoš 28 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 29 minutajoš 35 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 1 satjoš 57 povezanih
Broj pratilaca na profilu Radara porastao za skoro 30.000 za pola sata
Radar pre 4 satijoš 6 povezanih