Povezane vesti
Poznati glumac ima plemićko poreklo, a prezime je promenio: "Želeo sam da izgradim svoju lozu"
Blic pre 21 sat
Njegov otac Mensur Kurić potiče iz begovske porodice, dok je majka Nada pripadnica grofovske loze. Preseljenje u Niš kod oca i maćehe Mimosrave Vuković značajno je uticalo na njegovo interesovanje za glumu. Iako je decenijama prisutan na glumačkoj sceni… »
Irfan Mensur ima plemićko poreklo, a prezime je promenio: "Želeo sam da izgradim svoju lozu"
Telegraf pre 1 dan
Imao probleme. Glumac Irfan Mensur jedno je od najprepoznatljivijih imena domaće filmske, televizijske i pozorišne scene, a i dalje mnogo ljudi nije upoznato s njegovim životom i poreklom. On je rođen 1952. godine u Sarajevu i to pod imenom Irfan Kurić… »
"Držali su mi pištolj u ustima jer se zovem Irfan Mensur" Životna priča glumca: Imao sam obezbeđenje, načelnik SUP-a mi je…
Kurir pre 1 dan
Jedan od najcenjenijih glumaca sa ovih prostora, Irfan Mensur, decenijama uživa poštovanje publike širom bivše Jugoslavije. Njegova glumačka harizma, ali i životna priča, izdvajaju ga kao posebnu figuru regionalne kulture. Rođen je 19. januara 1952… »
Irfan Mensur ima plemićko poreklo: Nekad se drugačije prezivao, a evo zbog čega je napravio promenu
Nova pre 1 dan
Glumac Irfan Mensur decenijama važi za jedno od najprepoznatljivijih imena domaće filmske, televizijske i pozorišne scene. Irfan Mensur rođen je 1952. godine u Sarajevu pod imenom Irfan Kurić. Njegov otac, Mensur Kurić, poreklom je iz Niša, a potiče iz… »
Vesti dana »
Ponovo blokiran Filozofski fakultet, upravi dat rok da izađu iz zgrade do 14h
Luftika pre 3 minutajoš 32 povezane
Makron napustio Davos, pre dolaska Trampa i pozvao na vojne vežbe NATO-a na Grenlandu
Sputnik pre 8 minutajoš 38 povezanih
Poslanici opozicije kritikuju izmene pravosudnih zakona, Mrdić smatra da su u interesu građana
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Presuda za atentat koji je potresao Japan: Doživotni zatvor za ubicu Šinza Abea
Nova pre 3 satajoš 19 povezanih