Povezane vesti
Lepa Brena doživela šok kada je došla kući: Bunde su joj potpuno uništene
Svet & Skandal pre 57 minuta
Lepa Brena gostovala je u podkastu „Vost Cast“ gde je otkrila brojne pikanterije iz svog života, pa i da obožava bunde. Međutim, jednom je došla u svom dom i videla da su bunde uništene: Ivan Vučićević – U šou-biznisu sam, mnogo sam se bundi nakupovala… »
Lepoj Breni uništili 15 bundi, iscepali, sekli, a jedna je ukradena! Zatekla užas u kući na Bežanijskoj kosi: Čuvala sam ih u…
Kurir pre 3 sata
Lepa Brena je otkrila da su tokom jedne žurke, koju je organizovao njen sin Viktor Živojinović u njihovom domu na Bežanijskoj kosi, njene skupocene bunde uništene, a jednu su joj čak i ukrali. Lepa Brena podelila je brojne zanimljivosti iz svog privatnog… »
Brena zatekla užas na Bežaniji: Sve bilo uništeno, bunde koje čuvala u frižideru pocepane, jedna nestala
Mondo pre 3 sata
Lepa Brena nedavno je iznenadila javnost nepoznatim detaljima iz svog života i karijere. Mnoge je posebno iznenadilo priznanje o intimnom životu sa Bobom tokom prvih dana veze, a kako je pevačica sama ispričala, u jednom trenutku čak šest dana nisu… »
Lepoj breni uništili bunde i pokrali je! Zatekla užas u kući na Bežanijskoj kosi: "Čuvala sam ih u frižideru"
Blic pre 3 sata
Pretrpele su značajna oštećenja, ostale su iscepane, a jedna od njih je čak i nestala. Dogodilo se za vreme zabave koju je njen sin organizovao, tokom koje su gosti koristili njene bunde za zaštitu od hladnoće. Lepa Brena je otkrila da su tokom jedne… »
Lepoj Breni uništili i pokrali bunde od pravog krzna, zatekla užas u kući! "Čuvala sam ih u frižideru..."
Telegraf pre 6 sati
Lepa Brena ispričala je brojne zanimljivosti u podkastu "Vostcast", a izjava koja je odjeknula ticala se njene intime s Bobom Živojinovićem. Kako je priznala, na početku veze 6 dana nisu izašli iz sobe jer su imali sek*ualne odnose, a onda je istakla i… »
Vesti dana »
Godišnja konferencija Sergeja Lavrova: „Ugrožen nastavak postojanja NATO“
Danas pre 52 minutajoš 28 povezanih
Đedović Handanović: NIS podneo zahtev OFAK-u za produženje licence za rad
Forbes pre 57 minutajoš 33 povezane
Kina potvrdila da je dobila Trampovu ponudu da se pridruži Odboru za mir
N1 Info pre 57 minutajoš 25 povezanih
RHMZ: Košava najjača za vikend, a jače padavine očekuju se od 25. januara
RTV pre 1 satjoš 24 povezane
Hronologija tragedije: Kako je došlo do sudara vozova u Španiji i zašto nesreću opisuju kao "zaista čudnu"
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana