Povezane vesti

Lepa Brena doživela šok kada je došla kući: Bunde su joj potpuno uništene

Lepa Brena doživela šok kada je došla kući: Bunde su joj potpuno uništene

Svet & Skandal pre 57 minuta
Lepa Brena gostovala je u podkastu „Vost Cast“ gde je otkrila brojne pikanterije iz svog života, pa i da obožava bunde. Međutim, jednom je došla u svom dom i videla da su bunde uništene: Ivan Vučićević – U šou-biznisu sam, mnogo sam se bundi nakupovala… »
Lepoj Breni uništili 15 bundi, iscepali, sekli, a jedna je ukradena! Zatekla užas u kući na Bežanijskoj kosi: Čuvala sam ih u…

Lepoj Breni uništili 15 bundi, iscepali, sekli, a jedna je ukradena! Zatekla užas u kući na Bežanijskoj kosi: Čuvala sam ih u…

Kurir pre 3 sata
Lepa Brena je otkrila da su tokom jedne žurke, koju je organizovao njen sin Viktor Živojinović u njihovom domu na Bežanijskoj kosi, njene skupocene bunde uništene, a jednu su joj čak i ukrali. Lepa Brena podelila je brojne zanimljivosti iz svog privatnog… »
Brena zatekla užas na Bežaniji: Sve bilo uništeno, bunde koje čuvala u frižideru pocepane, jedna nestala

Brena zatekla užas na Bežaniji: Sve bilo uništeno, bunde koje čuvala u frižideru pocepane, jedna nestala

Mondo pre 3 sata
Lepa Brena nedavno je iznenadila javnost nepoznatim detaljima iz svog života i karijere. Mnoge je posebno iznenadilo priznanje o intimnom životu sa Bobom tokom prvih dana veze, a kako je pevačica sama ispričala, u jednom trenutku čak šest dana nisu… »
Lepoj breni uništili bunde i pokrali je! Zatekla užas u kući na Bežanijskoj kosi: "Čuvala sam ih u frižideru"

Lepoj breni uništili bunde i pokrali je! Zatekla užas u kući na Bežanijskoj kosi: "Čuvala sam ih u frižideru"

Blic pre 3 sata
Pretrpele su značajna oštećenja, ostale su iscepane, a jedna od njih je čak i nestala. Dogodilo se za vreme zabave koju je njen sin organizovao, tokom koje su gosti koristili njene bunde za zaštitu od hladnoće. Lepa Brena je otkrila da su tokom jedne… »
Lepoj Breni uništili i pokrali bunde od pravog krzna, zatekla užas u kući! "Čuvala sam ih u frižideru..."

Lepoj Breni uništili i pokrali bunde od pravog krzna, zatekla užas u kući! "Čuvala sam ih u frižideru..."

Telegraf pre 6 sati
Lepa Brena ispričala je brojne zanimljivosti u podkastu "Vostcast", a izjava koja je odjeknula ticala se njene intime s Bobom Živojinovićem. Kako je priznala, na početku veze 6 dana nisu izašli iz sobe jer su imali sek*ualne odnose, a onda je istakla i… »

Vesti dana »