Povezane vesti

Gurović: "Jaga ne mogu očima da vidim, ne znam što on igra"

Gurović: "Jaga ne mogu očima da vidim, ne znam što on igra"

Sportske.net pre 2 dana
Nekadašnji košarkaš Srbije i Crvene zvezde Milan Gurović upitao se zbog čega Jago dos Santos ima prostora u timu Saše Obradovića. Brazilac treću godinu u nizu nosi dres Crvene zvezde i uglavnom igra s manjak kontinuiteta. Doveden je da bude drugi, čak i… »
Njega ne mogu očima da gledam, kakav NBA i gluposti: Gurović u svom stilu ogolio istinu!

Njega ne mogu očima da gledam, kakav NBA i gluposti: Gurović u svom stilu ogolio istinu!

Hot sport pre 1 dan
Gurović žestoko o igračima Crvene zvezde: „Kakav NBA, kakav pedigre – kakve gluposti“! Milan Gurović izneo je niz oštrih stavova o pojedinim igračima Crvene zvezde gostujući u emisiji „Super indirektno kod Popa i Milana“. Bez mnogo uvijanja, Gurović je… »
Legenda Zvezde oštro: "Jaga ne mogu očima da vidim"

Legenda Zvezde oštro: "Jaga ne mogu očima da vidim"

B92 pre 1 dan
Milan Gurović, nekadašnji srpski košarkaš i Crvene zvezde, kritikovao je Jaga Dos Santosa, plejmejkera tog kluba. Gurović je između 2005. i 2007. godine branio crveno-bele boje, a kada je pričao o aktuelnom članu tog tima nije štedeo reči. "Tog Jaga ne… »
"Kakva NBA, kakav pedigre? Njega ne mogu da gledam": Gurović opleo po igračima Zvezde

"Kakva NBA, kakav pedigre? Njega ne mogu da gledam": Gurović opleo po igračima Zvezde

Mondo pre 2 dana
Legendarni srpski košarkaš Milan Gurović kritikovao je igrača Crvene zvezde Devontea Grejema. Stigao je američki bek kao najveće pojačanje prošlog leta, ali to na terenu nije opravdao. Trener crveno-belih Saša Obradović mu daje sve manje minuta, dok u… »
„Tog Jaga očima ne mogu da vidim“: Legenda Crvene zvezde žestoko isprozivala omalenog pleja!

„Tog Jaga očima ne mogu da vidim“: Legenda Crvene zvezde žestoko isprozivala omalenog pleja!

Hot sport pre 2 dana
Zamera mu što „siluje“ loptu! U javnosti se ponovo otvorila tema uloge Jaga dos Santosa u Crvenoj zvezdi, a kritički osvrt dao je nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši igrač crveno-belih Milan Gurović. Brazilski plejmejker već treću sezonu nastupa za… »
"Tog Jaga ne mogu očima da vidim" Legendarni as Zvezde žestoko opleo po plejmejkeru crveno-belih: Ne znam zašto on ima toliko…

"Tog Jaga ne mogu očima da vidim" Legendarni as Zvezde žestoko opleo po plejmejkeru crveno-belih: Ne znam zašto on ima toliko…

Kurir pre 2 dana
Proslavljeni reprezentativac naše zemlje i bivši as Crvene zvezde, Milan Gurović, bez dlake na jeziku govorio je o trenutnoj situaciji u klubu sa Malog Kalemegdana. U emisiji "Super indirektno kod Popa i Milana" na Una TV, Gurović je žestoko isprozivao… »
"Tog Jaga ne mogu očima da vidim"! Legendarni srpski košarkaš brutalno opleo po Brazilcu

"Tog Jaga ne mogu očima da vidim"! Legendarni srpski košarkaš brutalno opleo po Brazilcu

Večernje novosti pre 2 dana
JAGO dos Santos je bio na izlaznim vratima iz Crvene zvezde, a onda se na volšeban način vratio u timu nakon silnih problema sa povredama plejmejkera na startu sezone. FOTO: M. Vukadinović Povratak Brazilca u tim je podelio i navijače na one koji ne vole… »

Vesti dana »