Povezane vesti
„Dobio sam pesnicom u slepoočnicu, a onda su počeli da me šutiraju”: Isprebijan odbornik u Boru. Kaže da su ga tukli aktivisti…
Pravda 20.01.2026
Odbornik Grupe građana “Glasno za omladinu” u Boru, Vladimir Stojičević, napadnut je pre nekoliko dana ispred lokala u kojem je bio s prijateljima. Tvrdi da ga je napala grupa aktivista Srpske napredne stranke, a tom prilikom dobio je prvo udarac u… »
“Dobio sam pesnicom u slepoočnicu, a onda su počeli da me šutiraju”: Isprebijan odbornik u Boru. Kaže da su ga tukli aktivisti…
Nova 20.01.2026
Odbornik Grupe građana “Glasno za omladinu” u Boru, Vladimir Stojičević, napadnut je pre nekoliko dana ispred lokala u kojem je bio s prijateljima. Tvrdi da ga je napala grupa aktivista Srpske napredne stranke, a tom prilikom dobio je prvo udarac u… »
Vesti dana »
Pola estrade na slavlju kod Sofre! Sve pršti od glamura i luksuza, evo ko je došao da proslavi rođenje male Tare (foto)
Kurir pre 41 minutajoš 26 povezanih
Sutra sednica Skupštine o predlogu opozicije za glasanje o nepoverenju vladi
RTS pre 16 minutajoš 39 povezanih
Udruženje banaka Srbije: U martu smanjena kreditna aktivnost privrede, rast potrošačkih kredita
Radio 021 pre 46 minutajoš 40 povezanih
Izašli zvanični podaci o broju ranjenih američkih vojnika! Nova meta SAD: Za ovog čoveka nude 10 miliona dolara!
Kurir pre 16 minutajoš 79 povezanih