Повезане вести
„Добио сам песницом у слепоочницу, а онда су почели да ме шутирају”: Испребијан одборник у Бору. Каже да су га тукли активисти…
Правда пре 25 дана
Одборник Групе грађана “Гласно за омладину” у Бору, Владимир Стојичевић, нападнут је пре неколико дана испред локала у којем је био с пријатељима. Тврди да га је напала група активиста Српске напредне странке, а том приликом… »
“Добио сам песницом у слепоочницу, а онда су почели да ме шутирају”: Испребијан одборник у Бору. Каже да су га тукли активисти…
Нова пре 25 дана
Одборник Групе грађана “Гласно за омладину” у Бору, Владимир Стојичевић, нападнут је пре неколико дана испред локала у којем је био с пријатељима. Тврди да га је напала група активиста Српске напредне странке, а том приликом… »
Вести дана »
Француски министар тврди да је Путин спреман да користи биолошко оружје против свог народа
Бета пре 41 минутајош 29 повезаних
Млекари и пољопривредници четврти дан блокирају Ибарску магистралу, подржао их владика Јустин
Озон пресс пре 2 сатајош 22 повезане
БЛОГ УЖИВО: Протест "Ваљево памти", говорници са бине поручили да се не сме дозволити да се насиље понови
Инсајдер пре 11 минутајош 13 повезаних
Временска прогноза за Србију: данас облачно са кишом и снегом на планинама, сутра хладно и ветровито
Наслови.аи пре 31 минутајош 24 повезане