Povezane vesti
„Dobio sam pesnicom u slepoočnicu, a onda su počeli da me šutiraju”: Isprebijan odbornik u Boru. Kaže da su ga tukli aktivisti…
Pravda pre 25 dana
Odbornik Grupe građana “Glasno za omladinu” u Boru, Vladimir Stojičević, napadnut je pre nekoliko dana ispred lokala u kojem je bio s prijateljima. Tvrdi da ga je napala grupa aktivista Srpske napredne stranke, a tom prilikom dobio je prvo udarac u… »
“Dobio sam pesnicom u slepoočnicu, a onda su počeli da me šutiraju”: Isprebijan odbornik u Boru. Kaže da su ga tukli aktivisti…
Nova pre 25 dana
Odbornik Grupe građana “Glasno za omladinu” u Boru, Vladimir Stojičević, napadnut je pre nekoliko dana ispred lokala u kojem je bio s prijateljima. Tvrdi da ga je napala grupa aktivista Srpske napredne stranke, a tom prilikom dobio je prvo udarac u… »
Vesti dana »
Pet država za smrt Navaljnog krivi Rusiju: Umro od toksina južnoameričkih otrovnih žaba
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Poljoprivrednik Vidojević: Od srede radikalizacija protesta ako zahtevi ne budu ispunjeni, aktuelne blokade samo upozorenje
Insajder pre 53 minutajoš 22 povezane
POLUVREME - Partizan iskoristio jedine dve prilike, Subotičani svoje dve nisu, a pričaće se i o imenima u loži, kao i poništenom crvenom kartonu!
Sportske.net pre 28 minutajoš 29 povezanih
Samo dvoje kolega došlo na sahranu majke Goge Sekulić: Oni su utešili uplaklanu pevačicu slomljenu od bola
Mondo pre 27 minutajoš 18 povezanih