Povezane vesti
I bez fakulteta u Srbiji se dobro zaradi Ovo su najtraženi poslovi a plata veća od 100.000 dinara
Dnevnik 20.01.2026
Pitanje da li se u Srbiji može doći do plate veće od 100.000 dinara bez završenog fakulteta često se postavlja u javnosti, a nedavna rasprava na Reddity pokazala je da odgovori nisu ni jednostavni ni jednoznačni. Jedan korisnik otvorio je temu direktnim… »
Ovo su najtraženi poslovi u Srbiji bez fakulteta: Plata veća od 100.000 dinara
Telegraf 20.01.2026
Pitanje da li se u Srbiji može doći do plate veće od 100.000 dinara bez završenog fakulteta često se postavlja u javnosti, a nedavna rasprava na Redditu pokazala je da odgovori nisu ni jednostavni ni jednoznačni. Jedan korisnik otvorio je temu direktnim… »
Plata od 110.000 do 300.000 dinara: Ovo su poslovi u Srbiji za koje ne treba fakultetska diploma
Mondo 20.01.2026
Pitanje da li se u Srbiji može doći do plate veće od 100.000 dinara bez završenog fakulteta često se postavlja u javnosti, a nedavna rasprava na Redditu pokazala je da odgovori nisu ni jednostavni ni jednoznačni. Jedan korisnik otvorio je temu direktnim… »
Vesti dana »
Sklonjen plakat SNS-a sa zgrade u Beogradu, nakon protesta zbog ugrožavanja staništa retkih ptica
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 89 povezanih
Euforija zbog pobede PSŽ-a prerasla u nerede: Povređene tri osobe, uhapšeno 140 izgrednika
Euronews pre 1 danjoš 74 povezane
Serundolo posle šest sati savladao Landalusea za osminu finala Rolan Garosa
RTS pre 2 satajoš 48 povezanih
Ivica Iliev o finalu LŠ: ''Tragedija, antifudbal, drago mi je samo da Arsenal nije osvojio!''
Sportske.net pre 1 danjoš 102 povezane
Šok u Beogradskoj areni, Hrvat nokautrao Vasu Bakočevića: "Mislio sam da je ološ i bitanga, prevario me"
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih