Povezane vesti
"Na Svetog Jovana sam shvatila da treba da nastavim sama": Naša glumica zbog razvoda završila na psihoterapiji, jedno joj je…
Kurir pre 8 sati
Glumica Jelena Jovičić nedavno je otvoreno govorila o završetku svog drugog braka, naglašavajući da je odluka o razvodu bila rezultat dugog i teškog procesa, a ne trenutnog impulsa. Nakon sedam godina zajedničkog života, ona i njen drugi suprug Saša… »
Lepa Srpkinja ostavila muža na Sv. Jovana: Imala 2 braka, a muvao je i bivši Kameron Dijaz i Katarine Radivojević
Mondo pre 11 sati
Jedna od naših najlepših i najcenjenijih glumica, Jelena Jovičić, svojevremeno je otvororeno govorila o završetku svog drugog braka, naglašavajući da takva odluka nikada nije laka niti doneta preko noći. Nakon sedam godina zajedničkog života, Jelena i… »
"Na Svetog Jovana sam rešila da dalje idem sama..." Srpska glumica se 2 puta razvela: "Bog je tako uredio"
Telegraf pre 12 sati
Od butika u Pančevu do filmskog platna, a između dva braka i dva razvoda. Glumica Jelena Jovičić (49) iskreno je govorila o krahu svog drugog braka, ističući da odluka o razvodu nije doneta lako. Posle 7 godina zajedničkog života, ona i njen drugi muž… »
"Na Svetog Jovana sam shvatila da treba da nastavim sama" Naša fatalna glumica je ovako govorila o drugom razvodu: "Oboje smo…
Blic pre 13 sati
Naglasila je važnost objašnjenja situacije deci i želju da im pruži pravi primer partnerskog odnosa. Izjavila je da je nakon ovog iskustva spremna da dozvoli sebi sreću u budućnosti. Glumica Jelena Jovičić nedavno je otvoreno govorila o završetku svog… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih
Mančester siti razbijen u polarnom krugu: Arktik zimi uzima duše!
Hot sport pre 29 minutajoš 27 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 6 satijoš 6 povezanih