Povezane vesti
Kum nije dugme: Od 'starog kumstva' do najboljih prijatelja
BBC News 20.01.2026
Kumstvo se u Srbiji smatra najvažnijim duhovnim srodstvom i simboliše poštovanje, čast i prijateljstvo. Nekada se prenosilo s kolena na koleno, ali su se običaji u međuvremenu promenili. Baka je često govorila da mi je kum dao ime. Venčao je moje… »
Kum nije dugme: Od ‘starog kumstva’ do najboljih prijatelja
Danas 20.01.2026
Baka je često govorila da mi je kum dao ime. Venčao je moje roditelje i krstio me, a ja o njemu gotovo da ne znam ništa, pa čak ni kako izgleda. Znam samo da je staro kumstvo koje je moj otac želeo da nastavi. Često su mi pričali i da sa kumovima ne… »
Radio 021 20.01.2026
Kumstvo se u Srbiji smatra najvažnijim duhovnim srodstvom i simboliše poštovanje, čast i prijateljstvo. Nekada se prenosilo s kolena na koleno, ali su se običaji u međuvremenu promenili. BBC Baka je često govorila da mi je kum dao ime. Venčao je moje… »
NIN 20.01.2026
Baka je često govorila da mi je kum dao ime. Venčao je moje roditelje i krstio me, a ja o njemu gotovo da ne znam ništa, pa čak ni kako izgleda. Znam samo da je staro kumstvo koje je moj otac želeo da nastavi. Često su mi pričali i da sa kumovima ne… »
Kum nije dugme: Od ‘starog kumstva’ do najboljih prijatelja
Južne vesti 20.01.2026
BBC Baka je često govorila da mi je kum dao ime. Venčao je moje roditelje i krstio me, a ja o njemu gotovo da ne znam ništa, pa čak ni kako izgleda. Znam samo da je staro kumstvo koje je moj otac želeo da nastavi. Često su mi pričali i da sa kumovima ne… »
Vesti dana »
Skandal u najavi: Otkriveno 12 lažnih lista SNS-a, a sumnja se da su lažne i još četiri dodatno!
Pravda pre 41 minutajoš 34 povezane
Eskalacija sukoba u Iranu utiče na globalna tržišta i planove za Bliski istok
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 37 povezanih
Ustavni sud poništio ukaz predsednice Osmani o raspuštanju Skupštine Kosova
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Fico: Ako Orban izgubi izbore, Slovačka će blokirati veliku pozajmicu EU Ukrajini ako isporuke ruske nafte ne budu obnovljene
Nova pre 2 satajoš 29 povezanih
Ovaj transparent će Novak Đoković pamtiti ceo život, Meksikanci napravili odu najvećem svih vremena...
Telegraf pre 26 minutajoš 60 povezanih