Povezane vesti
Kum nije dugme: Od 'starog kumstva' do najboljih prijatelja
BBC News pre 10 sati
Kumstvo se u Srbiji smatra najvažnijim duhovnim srodstvom i simboliše poštovanje, čast i prijateljstvo. Nekada se prenosilo s kolena na koleno, ali su se običaji u međuvremenu promenili. Baka je često govorila da mi je kum dao ime. Venčao je moje… »
Kum nije dugme: Od ‘starog kumstva’ do najboljih prijatelja
Danas pre 10 sati
Baka je često govorila da mi je kum dao ime. Venčao je moje roditelje i krstio me, a ja o njemu gotovo da ne znam ništa, pa čak ni kako izgleda. Znam samo da je staro kumstvo koje je moj otac želeo da nastavi. Često su mi pričali i da sa kumovima ne… »
Kum nije dugme: Od ‘starog kumstva’ do najboljih prijatelja
Južne vesti pre 10 sati
BBC Baka je često govorila da mi je kum dao ime. Venčao je moje roditelje i krstio me, a ja o njemu gotovo da ne znam ništa, pa čak ni kako izgleda. Znam samo da je staro kumstvo koje je moj otac želeo da nastavi. Često su mi pričali i da sa kumovima ne… »
NIN pre 10 sati
Baka je često govorila da mi je kum dao ime. Venčao je moje roditelje i krstio me, a ja o njemu gotovo da ne znam ništa, pa čak ni kako izgleda. Znam samo da je staro kumstvo koje je moj otac želeo da nastavi. Često su mi pričali i da sa kumovima ne… »
Radio 021 pre 10 sati
Kumstvo se u Srbiji smatra najvažnijim duhovnim srodstvom i simboliše poštovanje, čast i prijateljstvo. Nekada se prenosilo s kolena na koleno, ali su se običaji u međuvremenu promenili. BBC Baka je često govorila da mi je kum dao ime. Venčao je moje… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 4 minutajoš 28 povezanih
Diplomatija u doba skrinšotova: Makronova poruka Trampu čitana između redova
NIN pre 2 satajoš 35 povezanih
Ministar finansija SAD o Trampovom planu za Grenland: Evropske zemlje da ne uzvraćaju udarce
Insajder pre 1 satjoš 57 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 5 satijoš 6 povezanih
Srbija - Crna Gora, uživo: Polufinale obezbeđeno, protiv Dejana Savića igramo za prvo mesto
Mondo pre 49 minutajoš 33 povezane