Povezane vesti
Vikend pod dejstvom alkohola: 15 vozača isključeno iz saobraćaja, policija u Zrenjaninu otkrila 474 prekršaja Saopštenje…
Volim Zrenjanin pre 11 sati
Zrenjanin, 19.01.2026. godine. Na području Policijske uprave u Zrenjaninu, tokom proteklog vikenda, evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj niko nije povređen. Pripadnici saobraćajne policije su, u ovom periodu, otkrili i sankcionisali ukupno… »
Alkohol i droga za volanom: Sedam vozača isključeno iz saobraćaja u Boru
Ist media pre 12 sati
Saobraćajna policija zaustavila je tridesettrogodišnje vozače automobila bmv koji su vozili sa 2,50 i 1,93 promila alkohola u organizmu, pedesetdevetogodišnjeg vozača opela sa 1,38 promila alkohola i tridesetpetogodišnjeg vozača sitroena sa 1,34 promila… »
Tokom vikenda iz saobraćaja isključeno 38 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci
Gradski portal 018 pre 11 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u kontroli tokom vikenda, iz saobraćaja su isključili 38 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i tri pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Saobraćajna policija u Nišu zaustavila je… »
Prekršajne prijave u Boru zbog vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci
Euronews pre 11 sati
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru isključili su iz saobraćaja sedmoricu vozača, četvoricu koji su vozili pod dejstvom alkohola i trojicu pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a protiv njih će biti podnete prekršajne prijave, saopštio je… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih
Fudbaleri Bode Glimta pobedili Mančester siti u Ligi šampiona
Radio sto plus pre 4 minutajoš 27 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 3 satajoš 58 povezanih