Povezane vesti
Masovni napad na Kijev: Rusija u noći lansirala rakete, deo grada bez struje i vode
Nova pre 10 sati
Rusija je tokom noći izvela snažan kombinovani napad balističkim projektilima i bespilotnim letelicama na Kijev i više ukrajinskih gradova, u trenutku kada se zemlja suočava sa jakim minusima i ozbiljnom energetskom krizom. Kako navodi The Kyiv… »
Milioni ljudi pred humanitarnom katastrofom! Bez struje, grejanja i vode na -15 stepeni, u toku je masovni udar: Poleteli…
Blic pre 11 sati
Vazdušni napadi uključuju balističke projektile i hipersonične projektilie Kinžal Stanovništvo Kijeva proživljava humanitarnu krizu na temperaturi od -15 stepeni Rusija je tokom noći 20. januara balističkim projektilima i dronovima napala Kijev i druge… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 24 minutajoš 28 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 1 satjoš 57 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 5 satijoš 6 povezanih
Mađarska posle peteraca eliminisala Španiju: Srbija sa prvog mesta ide u polufinale! Crta se meč sa Hrvatskom
Kurir pre 24 minutajoš 33 povezane