Povezane vesti
"Krećem u borbu za starateljstvo" Terza pozvao porodicu da angažuje advokate: "Hoću da me upiše kao oca i da viđam dete"
Blic pre 10 sati
Borislav Terzić Terza je odlučan u nameri da postane zakonski staratelj svoje ćerke Barbare. Terza je iskazao spremnost da pravno preduzme akcije kako bi obezbedio kontakt sa ćerkom. Borislav Terzić Terza odlučan je u nameri da pokuša na sve načine da… »
Terza kreće u borbu za starateljstvo! Pozvao advokata da reaguje: "Hoću da me upiše kao oca i da viđam dete!"
Telegraf pre 10 sati
Voditelj Milan Milošević u "Pretresu nedelje" razgovarao je sa Borislavom Terzićem Terzom, koji planira da krene u borbu za starateljstvo nad ćerkom Barbarom. Milan mu je prvo postavio pitanje kako je došlo do pomirenja sa Sofijom Janićijević, na šta je… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 29 minutajoš 28 povezanih
Diplomatija u doba skrinšotova: Makronova poruka Trampu čitana između redova
NIN pre 2 satajoš 35 povezanih
Vučić o "ekonomskom identitetu Evroazije": Uloga malih zemalja biće sve važnija u svetu u kome više nema pravila
RTV pre 1 satjoš 57 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 5 satijoš 6 povezanih
Evo kad Srbija igra za plasman u finale Evropskog prvenstva – dve su opcije, za jednu svi navijamo
Nova pre 14 minutajoš 33 povezane