Povezane vesti
Slavlje u domu naše pevačice i njenog 30 godina starijeg muža: Oglasila se lepim vestima, čestitke pljušte
Telegraf pre 7 sati
Pevačica Zorana Simeunović u braku je sa kompozitorom Stevom Simeunovićem, koji je od nje stariji 30 godina, a zajedno imaju ćerku Jovanu. Povod za divan porodični trenutak bio je današnji imendan male Jovane, koji se obeležava istog dana kada i slava… »
Slavlje u domu naše pevačice i njenog 30 godina starijeg muža: Obratila se ćerki: "Neka te Sveti Jovan čuva pod svojim…
Blic pre 9 sati
Pevačica je nedavno pričala o svom detinjstvu koje je bilo obeleženo odsustvom majke i kako se to odrazilo na njen život. Izrazila je zahvalnost Stevi Simeunoviću, svom suprugu zbog uloge koju je odigrao u njenom životu Pevačica Zorana Simeunović (32) u… »
(Foto) "Moje dete sprema slavski kolač" Pevačica ponosno objavila sliku ćerke koja je doktor nauka, i pokazala kako teku…
Blic pre 16 sati
Pevačica je iskoristila priliku da svim vernicima čestita slavu. Sanja Đorđević proslavlja krsnu slavu Sveti Jovan u svom domu. U domu pevačice Sanje Đorđević danas je veliko slavlje povodom krsne slave Sveti Jovan, a ona nije krila ponos zbog svoje… »
"Moje dete sprema slavski kolač" Pevačica ponosno objavila sliku ćerke koja je doktor nauka, i pokazala kako teku pripreme u…
Kurir pre 16 sati
U domu pevačice Sanje Đorđević danas je svečano, jer se obeležava krsna slava Sveti Jovan. Pevačica je kasno sinoć na društvenim mrežama podelila emotivan porodični trenutak i pokazala kako u prazničnoj atmosferi izgleda priprema za slavsku trpezu. Sanja… »
"Moje dete sprema slavski kolač!" Pevačica ponosno objavila sliku prelepe ćerke koja je doktor nauka
Telegraf pre 17 sati
U domu pevačice Sanje Đorđević danas se slavi krsna slava Sveti Jovan, a pevačica se kasno sinoć pohvalila toplom fotografijom svoje naslednice. Ona je uslikala Ivanu kako sprema slavski kolač, a uz fotografiju je napisala: - Sprema moje dete slavski… »
Vesti dana »
Ko je bio brat Nemanje Vidića? Dušan se bavio fudbalom, pa odustao od sportske karijere: O njegovom životu se malo zna
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Još jedna železnička nesreća u Španiji Voz iskočio iz šina kod Barselone: Ima mrtvih, najmanje 20 osoba povređeno
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Srbija doživela prvi poraz na Evropskom prvenstvu, predstoji polufinale
Danas pre 1 satjoš 2 povezane