Povezane vesti
Tri javna konkursa Ministarstva životne sredine za gradove i opštine
RTK pre 11 sati
Ministarstvo zaštite životne sredine raspisalo je tri javna konkursa, putem kojih će biti dodeljena sredstava za sufinansiranje projekata zamene i rekonstrukcije kotlarnica, sanaciju nesanitarnih deponija i za izgradnju sistema za upravljanje otpadom… »
Pavkov pozvala gradove i opštine da prijave projekte na tri konkursa koji će pomoći očuvanju okoline
Serbian News Media pre 11 sati
Ministarstvo zaštite životne sredine Srbije raspisalo je tri javna konkursa, putem kojih će biti dodeljena sredstava za sufinansiranje projekata zamene i rekonstrukcije kotlarnica, sanaciju nesanitarnih deponija i za izgradnju sistema za upravljanje… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih
Fudbal za bogove u polarnom krugu, Bode u transu i Sitijev skalp za istoriju!
Sportske.net pre 49 minutajoš 27 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
Glas Zaječara pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 54 minutajoš 58 povezanih