Povezane vesti

10 minuta: Tradicionalno Plivanje za Časni krst na Šumaričkom jezeru i u Dulenima

10 minuta: Tradicionalno Plivanje za Časni krst na Šumaričkom jezeru i u Dulenima

RTK pre 10 sati
Na tradicionalnom Plivanju za Časni krst na Šumaričkom jezeru, u uslovima jakog vetra i veoma niske temperature, najbrži je bio Mihailo Adžić iz Kruševca, koji je prvi doplivao do krsta i narednih godinu dana nosiće prelazno obeležje ove duhovno-sportske… »
Mihailo Adžić – nosilac viteške titule Bogojavljenskog krsta 2026

Mihailo Adžić – nosilac viteške titule Bogojavljenskog krsta 2026

Veliki park pre 11 sati
Jedan od najznačajnijih duhovno-sportskih događaja u gradu – tradicionalna manifestacija plivanja za Časni krst, održana je i ovog Bogojavljenja, 23. put zaredom, na Šumaričkom jezeru, u organizaciji Eparhije šumadijske, Grada Kragujevca, Gradske… »
"Ovo mi je 12. put da plivam za Časni krst, a deseti put sam osvojio titulu": Mihailo (29) pobednik plivanja za Časni krst na…

"Ovo mi je 12. put da plivam za Časni krst, a deseti put sam osvojio titulu": Mihailo (29) pobednik plivanja za Časni krst na…

Kurir pre 21 sat
Pobednik ovogodišnjeg plivanja za Časni krst na Šumaričkom jezeru u Kragujevcu je Mihailo Adžić (29) iz Kruševca. On je tako postao 23. osvajač Viteške titulu Nosioca Bogojavljenskog krsta. U razgovoru za Kurir Mihailo, inače vaterpolista, kaže da je za… »

Vesti dana »