Повезане вести

10 минута: Традиционално Пливање за Часни крст на Шумаричком језеру и у Дуленима

10 минута: Традиционално Пливање за Часни крст на Шумаричком језеру и у Дуленима

РТК 20.01.2026
На традиционалном Пливању за Часни крст на Шумаричком језеру, у условима јаког ветра и веома ниске температуре, најбржи је био Михаило Аџић из Крушевца, који је први допливао до крста и наредних годину дана носиће прелазно… »
Михаило Аџић – носилац витешке титуле Богојављенског крста 2026

Михаило Аџић – носилац витешке титуле Богојављенског крста 2026

Велики парк 20.01.2026
Један од најзначајнијих духовно-спортских догађаја у граду – традиционална манифестација пливања за Часни крст, одржана је и овог Богојављења, 23. пут заредом, на Шумаричком језеру, у организацији Епархије шумадијске, Града… »
"Ово ми је 12. пут да пливам за Часни крст, а десети пут сам освојио титулу": Михаило (29) победник пливања за Часни крст на…

"Ово ми је 12. пут да пливам за Часни крст, а десети пут сам освојио титулу": Михаило (29) победник пливања за Часни крст на…

Курир 20.01.2026
Победник овогодишњег пливања за Часни крст на Шумаричком језеру у Крагујевцу је Михаило Аџић (29) из Крушевца. Он је тако постао 23. освајач Витешке титулу Носиоца Богојављенског крста. У разговору за Курир Михаило, иначе… »

Вести дана »