Povezane vesti
Inženjeru saobraćaja i kolumnisti iz Bora stigle pretnje smrću: Plašim se za bezbednost porodice. Ako mi se nešto desi…
Glas Zaječara pre 25 dana
Igor Velić, master inženjer saobraćaja i kolumnista iz Bora, koji otvoreno kritikuje vlast i podržava studentsku borbu, dobio je pretnje smrću. U razgovoru za Novu kaže da ovo nije prvi put da mu stižu preteće poruke i da je već mesecima u strahu za… »
Inženjeru saobraćaja i kolumnisti iz Bora stigle pretnje smrću: Plašim se za bezbednost porodice
N1 Info pre 25 dana
Master inženjer saobraćaja i kolumnista iz Bora Igor Velić, koji otvoreno kritikuje vlast i podržava studentsku borbu, dobio je pretnje smrću. U razgovoru za Novu kaže da ovo nije prvi put da mu stižu preteće poruke i da je već mesecima u strahu za… »
Inženjeru saobraćaja i kolumnisti iz Bora stigle pretnje smrću: Plašim se za bezbednost porodice. Ako mi se nešto desi…
Nova pre 25 dana
Igor Velić, master inženjer saobraćaja i kolumnista iz Bora, koji otvoreno kritikuje vlast i podržava studentsku borbu, dobio je pretnje smrću. U razgovoru za Novu kaže da ovo nije prvi put da mu stižu preteće poruke i da je već mesecima u strahu za… »
Vesti dana »
Francuski ministar tvrdi da je Putin spreman da koristi biološko oružje protiv svog naroda
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
Poljoprivrednici ne odustaju od blokada, zahtevaju obustavu uvoza hrane koja se proizvodi u Srbiji
N1 Info pre 2 satajoš 23 povezane
Kapiten Partizana blista: "Osećaj je sjajan, ponela me atmosfera"
Sportske.net pre 18 minutajoš 25 povezanih
Protest „Valjevo pamti“: Autobus Jaćimovića zaustavljen na ulazu u grad
Nedeljnik pre 1 satjoš 13 povezanih