Povezane vesti

"Nisam Goranu Bregoviću prenela ništa..." Pevačica iznela bizarne detalje intime sa muzičarem: Nazvao me i rekao mi je...

"Nisam Goranu Bregoviću prenela ništa..." Pevačica iznela bizarne detalje intime sa muzičarem: Nazvao me i rekao mi je...

Kurir pre 21 sat
Alka Vuica progovorila je o nagađanjima da joj je nekadašnji partner Goran Bregović posvetio pesmu "Pediculis Pubis". Kako je pevačica istakla u pitanju je šala. Naime, Alka Vuica je progovorila o odnosu sa Goranom Bregović, te otkrila istinu o pesmi za… »
"Nisam mu ja prenela picajzle!" Pevačica o vezi s Goranom Bregovićem, pisalo se da je njoj posvetio čuveni hit.

"Nisam mu ja prenela picajzle!" Pevačica o vezi s Goranom Bregovićem, pisalo se da je njoj posvetio čuveni hit.

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Alka Vuica progovorila je o nagađanjima da joj je nekadašnji partner, poznati muzičar Goran Bregović, posvetio pesmu "Pediculis Pubis". Kako je istakla, Bregović je tu pesmu napravio iz šale, a ne zbog nje. - To apsolutno nije tačno, ne znam… »
"Nisam Goranu Bregoviću preNela picajzle, ja ih nisam imala" Pevačica iznela bizarne detalje intime sa muzičarem: "To je…

"Nisam Goranu Bregoviću preNela picajzle, ja ih nisam imala" Pevačica iznela bizarne detalje intime sa muzičarem: "To je…

Blic pre 1 dan
Spomenula je da joj je Bregović posvetio druge poznate pesme. Vuica ističe značaj prijateljskih odnosa sa bivšim partnerima. Alka Vuica progovorila je o nagađanjima da joj je nekadašnji partner Goran Bregović posvetio pesmu "Pediculis Pubis". Kako je… »

Vesti dana »