Povezane vesti

'Lekari su otkrili bebu koja raste u mojoj jetri'

BBC News pre 1 dan
Doktor K. K. Gupta, koji radi kao radiolog 20 godina u gradu Mirutu, kaže da je bio zapanjen kada je prvi put video snimke trudnice. „Povraćala sam nekontrolisano. Stalno sam bila umorna i u bolovima", priča Sarveš za BBC. Ovoj 35-godišnjakinji je već… »
‘Lekari su otkrili bebu koja raste u mojoj jetri’

Danas pre 1 dan
„Povraćala sam nekontrolisano. Stalno sam bila umorna i u bolovima“, priča Sarveš za BBC. Ovoj 35-godišnjakinji je već neko vreme bilo loše. „Bilo mi je teško da shvatim šta mi se dešava“. Kada je Sarveš, iz okruga Bulandšara u indijskoj saveznoj državi… »

NIN pre 1 dan
"Povraćala sam nekontrolisano. Stalno sam bila umorna i u bolovima", priča Sarveš za BBC. Ovoj 35-godišnjakinji je već neko vreme bilo loše. "Bilo mi je teško da shvatim šta mi se dešava". Kada je Sarveš, iz okruga Bulandšara u indijskoj saveznoj državi… »

Južne vesti pre 1 dan
BBC/Prabhat Kumar Sarveš ima 21 šav na stomaku i mora da leži i miruje da bi se oporavila „Povraćala sam nekontrolisano. Stalno sam bila umorna i u bolovima“, priča Sarveš za BBC. Ovoj 35-godišnjakinji je već neko vreme bilo loše. „Bilo mi je teško da… »

Radio 021 pre 1 dan
Doktor K. K. Gupta, koji radi kao radiolog 20 godina u gradu Mirutu, kaže da je bio zapanjen kada je prvi put video snimke trudnice. BBC/Prabhat Kumar Sarveš ima 21 šav na stomaku i mora da leži i miruje da bi se oporavila „Povraćala sam nekontrolisano… »

Vesti dana »