Povezane vesti
'Lekari su otkrili bebu koja raste u mojoj jetri'
BBC News 20.01.2026
Doktor K. K. Gupta, koji radi kao radiolog 20 godina u gradu Mirutu, kaže da je bio zapanjen kada je prvi put video snimke trudnice. „Povraćala sam nekontrolisano. Stalno sam bila umorna i u bolovima", priča Sarveš za BBC. Ovoj 35-godišnjakinji je već… »
‘Lekari su otkrili bebu koja raste u mojoj jetri’
Danas 20.01.2026
„Povraćala sam nekontrolisano. Stalno sam bila umorna i u bolovima“, priča Sarveš za BBC. Ovoj 35-godišnjakinji je već neko vreme bilo loše. „Bilo mi je teško da shvatim šta mi se dešava“. Kada je Sarveš, iz okruga Bulandšara u indijskoj saveznoj državi… »
NIN 20.01.2026
"Povraćala sam nekontrolisano. Stalno sam bila umorna i u bolovima", priča Sarveš za BBC. Ovoj 35-godišnjakinji je već neko vreme bilo loše. "Bilo mi je teško da shvatim šta mi se dešava". Kada je Sarveš, iz okruga Bulandšara u indijskoj saveznoj državi… »
‘Lekari su otkrili bebu koja raste u mojoj jetri’
Južne vesti 20.01.2026
BBC/Prabhat Kumar Sarveš ima 21 šav na stomaku i mora da leži i miruje da bi se oporavila „Povraćala sam nekontrolisano. Stalno sam bila umorna i u bolovima“, priča Sarveš za BBC. Ovoj 35-godišnjakinji je već neko vreme bilo loše. „Bilo mi je teško da… »
Radio 021 20.01.2026
Doktor K. K. Gupta, koji radi kao radiolog 20 godina u gradu Mirutu, kaže da je bio zapanjen kada je prvi put video snimke trudnice. BBC/Prabhat Kumar Sarveš ima 21 šav na stomaku i mora da leži i miruje da bi se oporavila „Povraćala sam nekontrolisano… »
Vesti dana »
Starijoj meštanki Vrbasa se predstavio kao prodavac posuđa, pa joj iz stana ukrao nakit
Radio 021 pre 14 minutajoš 38 povezanih
Vučić: Nemamo potvrdu da će OFAC produžiti licencu NIS-u, sutra moramo da odredimo cenu za dizel koja je nemoguća
NIN pre 19 minutajoš 174 povezane
SAD: Sledi "najveći udar do sada"; "Smrt i razaranje će pasti s neba" FOTO/VIDEO
B92 pre 18 minutajoš 34 povezane
Fond PIO: Objavljene rang-liste korisnika penzija koji su dobili besplatan oporavak u banjama
Serbian News Media pre 39 minutajoš 23 povezane
(Foto) Fudbaler Galatasaraja nasmejan posle horor povrede: Oglasio se nakon operacije
Euronews pre 1 satjoš 26 povezanih