Povezane vesti
Vučić prihvata studentski zahtev da se proveri imovine ali da se ispita i za “svih 250 blokadera sa liste”
Jugmedia pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da podržava studentski zahtev da se proveri poreklo imovine svih učesnika političkog života, ali da mu se čini da je predlog o lustraciji nedemokratski. „Jedan zahtev je odličan i prihvatam ga u punoj meri –… »
VUČIĆ: BLOKADERI SU OD MONSTRUOZNE STVARNOSTI NAPRAVILI NOVU NORMALNOST
Glas Zapadne Srbije pre 7 sati
kao i da podržava zahtev blokadera da se u punoj meri i na sve primeni Zakon o poreklu imovine. „Oni (blokaderi) su od jezivih i monstruoznih stvari napravili novu normalnost”, rekao je Vučić u Davosu, gde učestvuje na Svetskom ekonomskom forumu… »
Vučić prihvata da se proveri poreklo imovine, ali da se ispita i za "svih 250 blokadera s liste"
N1 Info pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da podržava studentski zahtev da se proveri poreklo imovine svih učesnika političkog života, ali da mu se čini da je predlog o lustraciji nedemokratski. "Jedan zahtev je odličan i prihvatam ga u punoj meri -… »
Vučić: Prihvatam proveru imovine, ali mislim da je zahtev za lustracijom nedemokratski
Beta pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da podržava studentski zahtev da se proveri poreklo imovine svih učesnika političkog života, ali da mu se čini da je predlog o lustraciji nedemokratski. "Jedan zahtev je odličan i prihvatam ga u punoj meri -… »
Vučić: Prihvatam proveru imovine, ali mislim da je zahtev za lustracijom nedemokratski
Radio sto plus pre 8 sati
“Jedan zahtev je odličan i prihvatam ga u punoj meri – a to je da se primeni Zakon o poreklu imovine. Da se vidi šta ja imam a šta imaju oni, i da se pred građanima vidi šta se promenilo u proteklim godinama”, rekao je Vučić novinarima iz Srbije koji ga… »
Nova pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da podržava studentski zahtev da se proveri poreklo imovine svih učesnika političkog života, ali da mu se čini da je predlog o lustraciji nedemokratski. „Jedan zahtev je odličan i prihvatam ga u punoj… »
Serbian News Media pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da podržava studentski zahtev da se proveri poreklo imovine svih učesnika političkog života, ali da mu se čini da je predlog o lustraciji nedemokratski. „Jedan zahtev je odličan i prihvatam ga u punoj meri –… »
Danas pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da podržava studentski zahtev da se proveri poreklo imovine svih učesnika političkog života, ali da mu se čini da je predlog o lustraciji nedemokratski. „Jedan zahtev je odličan i prihvatam ga u punoj… »
Vesti dana »
Američke akcije u padu nakon intenziviranja Trampove retorike o Grenlandu
Politika pre 28 minutajoš 29 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 1 satjoš 37 povezanih
Senzacija u Ligi šampiona, ovo niko nije očekivao: Mančester siti doživeo debakl, podvig Bode Glimta
Nova pre 29 minutajoš 27 povezanih
Broj pratilaca na profilu Radara porastao za skoro 30.000 za pola sata
Radar pre 6 satijoš 6 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 3 satajoš 58 povezanih