Povezane vesti
„Urlao je na mene i maltretirao me“: Popularna pevačica o traumi sa porođaja
Nova pre 1 dan
Popularna pevačica Ida Prester podelila je na društvenim mrežama kakvu neprijatnost je doživela na porođaju. Pevačica je istakla da je osoblje bilo vrlo prijatno prema njoj, osim anesteziologa zbog koga joj je porođaj ostao u lošem sećanju. „Porođaj sa… »
"Urlao je, maltretirao me je, nisam smela da vrisnem ni pomerim se" Pevačica o traumi sa porođaja: Suze su mi lile, bila sam…
Kurir pre 2 dana
Pevačica i voditeljka Ida Prester podelila je iskustvo, koje je bilo vrlo traumatično, o svom porođaju. Iako je tri godine ranije sve prošlo glatko u istoj bolnici, drugi put ju je čekalo neprijatno iznenađenje. Medicinsko osoblje je bilo ljubazno i… »
"Urlao je na mene i maltretirao me": Pevačica o neprijatnom iskustvu sa porođaja: "Suze su mi lile, bila sam bespomoćna"
Blic pre 2 dana
Pevačica Ida Prester podelila je iskustva sa svog drugog porođaja, ističući neljubaznost anesteziologa. Naglasila je važnost pružanja podrške ženama tokom porođaja i značaj ljubaznosti medicinskog osoblja. Pevačica i voditeljka Ida Prester je na… »
Vesti dana »
Pavle Grbović „razbio“ priču o patriotizmu SNS: Nećete da se sretnete s Piculom, a Vučić se rukuje sa Mladenom Markačem VIDEO
Nova pre 5 minutajoš 41 povezana
Vučić: Policija je na pristojan način juče obavila svoj posao u Novom Sadu
NIN pre 5 minutajoš 27 povezanih
Trampov govor u Davosu i Srbija: Kakve implikacije po sopstvenu poziciju može da očekuje Beograd?
Euronews pre 25 minutajoš 78 povezanih
Ministarka rudarstva i energetike: Srbija od MOL-a kupuje pet odsto akcija NIS
Radio sto plus pre 2 satajoš 30 povezanih
Stanković (NPS): Požar u kancelarijama Tužilaštva za organizovani kriminal očigledno podmetnut
Beta pre 55 minutajoš 24 povezane