Povezane vesti
Skraćenje časova sa 45 na 30 minuta: Da li bi promena pomogla đacima sa koncentracijom i pažnjom?
Euronews pre 7 sati
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je ranije da se razmišlja o skraćenju časova sa 45 na 30 minuta. Ta ideja je obrazložena time da da učenici pod uticajem tehnologije imaju sve manju pažnju. Deo profesora smatra da takvim promenama treba… »
Skraćeni časovi u školama: Da li je to rešenje za smanjenu pažnju kod dece?
Newsmax Balkans pre 14 sati
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković rekao je da se u Ministarstvu glasno i otvoreno razmišlja o skraćenju časova na pola sata zbog toga što deca ne mogu da ostanu fokusirana 45 minuta. Međutim, procedura nije laka i tek se na neki način otvara debata o… »
Časovi se skraćuju na 30 minuta? Predlog izazvao burne reakcije: "Možda ćemo krenuti sa pilot programom" (video)
Blic pre 22 sata
Ministarstvo prosvete razmatra predlog skraćenja trajanja školskih časova sa 45 na 30 minuta kako bi se prilagodilo smanjenoj pažnji učenika Ministar prosvete ističe da su racionalne promene i pilot-programi ključni pre donošenja konačnih odluka Nakon… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih
Stanković upisao prvenac u Ligi šampiona, katastrofa Mančester Sitija /video/
Sputnik pre 29 minutajoš 27 povezanih
Broj pratilaca na profilu Radara porastao za skoro 30.000 za pola sata
Radar pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 54 minutajoš 58 povezanih