Povezane vesti
Brahim Dijaz: "Duša me boli"
Sportske.net pre 1 dan
Marokanski fudbalski reprezentativac Brahim Dijaz izjavio je da ga "boli duša" zbog promašenog jedanaesterca za pobedu u finalu Afričkog kupa nacija protiv Senegala. Maroko je preksinoć, nakon produžetaka, poražen od Senegala rezultatom 0:1 u finalu Kupa… »
Treba li ikad šutirati 'Panenku' iz penala
BBC News pre 1 dan
Brahim Dijaz je promašio penal u finalu Afričkog kupa nacija protiv Senegala. Probao je 'Panenku'. Da li je to pravi izbor za udarac, pita se sportska redakcija BBC-ja. U kontroverznom finalu Kupa afričkih nacija, pokušaj Brahima Dijaza da unese malo… »
Treba li ikad šutirati ‘Panenku’ iz penala
Danas pre 1 dan
U kontroverznom finalu Kupa afričkih nacija, pokušaj Brahima Dijaza da unese malo smirenosti samo je doprineo haosu. Prošlo je oko 17 minuta između dosuđivanja penala za Maroko, duboko u nadoknadi vremena, i početka Dijazovog zaleta. Napadač Real Madrida… »
Treba li ikad šutirati ‘Panenku’ iz penala
Južne vesti pre 1 dan
Getty Images Golman Senegala Eduar Mendi odbranio je penal igraču Maroka Brahimu Dijazu u 90+8. minutu finala Afričkog kupa nacija – Dijaz je probao da ga nadmudri ‘Panenkom’ U kontroverznom finalu Kupa afričkih nacija, pokušaj Brahima Dijaza da unese… »
Treba li ikad šutirati 'Panenku' iz penala
Radio 021 pre 1 dan
Brahim Dijaz je promašio penal u finalu Afričkog kupa nacija protiv Senegala. Probao je 'Panenku'. Da li je to pravi izbor za udarac, pita se sportska redakcija BBC-ja. Getty Images Golman Senegala Eduar Mendi odbranio je penal igraču Maroka Brahimu… »
Vesti dana »
Pogledajte kako su policajci vukli studenta po podu a potom ga izneli iz zgrade Filozofskog fakulteta VIDEO
Nova pre 52 minutajoš 84 povezane
U požaru u Specijalnom sudu oštećene kancelarije TOK-a, ali je dokumentacija spasena
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih
Leteći taksi stiže u Srbiju! Vučić potvrdio: Postignut dogovor sa Arčerom - pogledajte kako će izgledati novi prevoznik (foto/video)
Kurir pre 7 minutajoš 31 povezana
„Top gan“ Makron – zašto je francuski predsednik u Davosu nosio naočare za sunce
RTS pre 1 satjoš 51 povezana