Povezane vesti

Rasta otišao u daleku zemlju i posvetio se svom izgledu! Počeo sam sa više od sto kilograma! Ovoliko je smršao (foto)

Rasta otišao u daleku zemlju i posvetio se svom izgledu! Počeo sam sa više od sto kilograma! Ovoliko je smršao (foto)

Kurir pre 21 sat
Reper Stefan Đurić Rasta već neko vreme se nalazi u Tajlandu gde se prepustio treniranju. On svakodnevno odlazi u boksersku salu gde vežba uz pomoć trenera i to objavljuje na svojim društvenim mrežama. Rasta se posvetio zdravijem načinu života, pa vodi… »
Rasta smršao 12 kila: Otputovao na Tajland zbog treninga, imao preko 100 kilograma (foto)

Rasta smršao 12 kila: Otputovao na Tajland zbog treninga, imao preko 100 kilograma (foto)

Mondo pre 21 sat
Reper Stefan Đurić Rasta nedavno je otputovao na Tajland gde aktivno trenira boks s profesionalnim trenerima. Na društvenim mrežama je objavljivao slike i snimke iz ringa, a sada se pohvalio i činjenicom da je izgubio 12 kilograma. "Počeo sam sa 100 +… »
Naš pevač smršao 12 kilograma. Otputovao na Tajland pa se posvetio sebi: "Počeo sam sa više od 100 kg"

Naš pevač smršao 12 kilograma. Otputovao na Tajland pa se posvetio sebi: "Počeo sam sa više od 100 kg"

Blic pre 21 sat
Stefan Đurić Rasta trenutno boravi na Tajlandu i posvećen je poboljšanju svog fizičkog izgleda. Aktivno trenira boks s profesionalnim trenerima što rezultira značajnim napretkom. Pevač Stefan Đurić Rasta pre nekog vremena je otputovao na Tajland, a ovo… »

Vesti dana »