Povezane vesti

"Žao mi je snaje, zabrinuti smo..." Nada Topčagić otkrila zbog čega je besna na sina

"Žao mi je snaje, zabrinuti smo..." Nada Topčagić otkrila zbog čega je besna na sina

Kurir pre 22 dana
Pevačica Nada Topčagić oglasila se povodom spekulacija da je njen sin Mikica Đorđević napustio suprugu i decu kako bi živeo na selu i demantovala ih. Kako je istakla, reč je o netačnim informacijama, te je objasnila pravi razlog Mikicinog čestog boravka… »
"Žao mi je snajke": Srpska pevačica i njen suprug besni na sina, otkrila da li je napustio decu i ženu

"Žao mi je snajke": Srpska pevačica i njen suprug besni na sina, otkrila da li je napustio decu i ženu

Mondo pre 22 dana
Pevačica Nada Topčagić, koja već decenijama uživa status jedne od omiljenih ličnosti na domaćoj estradi, u srećnom je braku sa suprugom Zlatkom i zajedno imaju sina Miroslava, kojeg svi zovu Mikica za kog često ističe da je srž njenog postojanja i da joj… »
"Žao mi je snajke", Nada Topčagić progovorila o sinu Mikici: "Suprug i ja smo besni na njega"

"Žao mi je snajke", Nada Topčagić progovorila o sinu Mikici: "Suprug i ja smo besni na njega"

Blic pre 22 dana
Objasnila je da Mikica povremeno posećuje porodično imanje iz sentimentalnih razloga. Naglasila je da Mikica ne planira trajno da se preseli na imanje niti da se bavi poljoprivredom. Pevačica Nada Topčagić je reagovala na spekulacije da je njen sin… »
"Žao mi je snajke!" Sin Nade Topčagić ostavio ženu i decu i otišao na selo?! Pevačica progovorila: "Besni smo"

"Žao mi je snajke!" Sin Nade Topčagić ostavio ženu i decu i otišao na selo?! Pevačica progovorila: "Besni smo"

Telegraf pre 22 dana
Pevačica Nada Topčagić oglasila se povodom sina Miroslava, kojeg ona i muž Zlatko zovu Mikica, a nakon navoda da je ostavio suprugu Goranu sa kojom ima dvoje dece, ćerkicu Mariju i sina Marka. Mikica je napustio grad i otišao da živi na porodičnom… »

Vesti dana »