Повезане вести

"Жао ми је снаје, забринути смо..." Нада Топчагић открила због чега је бесна на сина

"Жао ми је снаје, забринути смо..." Нада Топчагић открила због чега је бесна на сина

Курир пре 13 сати
Певачица Нада Топчагић огласила се поводом спекулација да је њен син Микица Ђорђевић напустио супругу и децу како би живео на селу и демантовала их. Како је истакла, реч је о нетачним информацијама, те је објаснила прави разлог… »
"Жао ми је снајке": Српска певачица и њен супруг бесни на сина, открила да ли је напустио децу и жену

"Жао ми је снајке": Српска певачица и њен супруг бесни на сина, открила да ли је напустио децу и жену

Мондо пре 15 сати
Певачица Нада Топчагић, која већ деценијама ужива статус једне од омиљених личности на домаћој естради, у срећном је браку са супругом Златком и заједно имају сина Мирослава, којег сви зову Микица за ког често истиче да је срж… »
"Жао ми је снајке", Нада Топчагић проговорила о сину Микици: "Супруг и ја смо бесни на њега"

"Жао ми је снајке", Нада Топчагић проговорила о сину Микици: "Супруг и ја смо бесни на њега"

Блиц пре 16 сати
Објаснила је да Микица повремено посећује породично имање из сентименталних разлога. Нагласила је да Микица не планира трајно да се пресели на имање нити да се бави пољопривредом. Певачица Нада Топчагић је реаговала на… »
"Жао ми је снајке!" Син Наде Топчагић оставио жену и децу и отишао на село?! Певачица проговорила: "Бесни смо"

"Жао ми је снајке!" Син Наде Топчагић оставио жену и децу и отишао на село?! Певачица проговорила: "Бесни смо"

Телеграф пре 16 сати
Певачица Нада Топчагић огласила се поводом сина Мирослава, којег она и муж Златко зову Микица, а након навода да је оставио супругу Горану са којом има двоје деце, ћеркицу Марију и сина Марка. Микица је напустио град и отишао да… »

Вести дана »