Povezane vesti
Maloletnik (17) kolima bežao od policije Drama u Borči: Udario u policijsko vozilo i pobegao, a onda je u autu zatečeno dete
Blic pre 4 sati
Oboje maloletnika su ubrzo pronađeni i privedeni Policija je zatekla dete na zadnjem sedištu Rutinska policijska kontrola u Borči u nedelju, 18. januara, oko 14 časova, pretvorila se u pravu dramu kada je maloletni vozač (17) pokušao da pobegne od… »
Filmska potera u Borči Policija zaustavila vozilo, maloletnik za volanom dao gas i zakucao se u patrolu, pobegao sa lica…
Kurir pre 4 sati
Ono što je pre dva dana počelo kao rutinska kontrola u Borči, pretvorilo se u nezapamćenu dramu i demonstraciju neverovatnog kukavičluka. Maloletni vozač (17) naleteo je na službeno lice vozilom, a potom, bežeći od potere, uradio ono najgore - pobegao iz… »
Filmska potera u Borči: Maloletni vozač udario u patrolu, policija u napuštenom autu zatekla dete!
Telegraf pre 4 sati
Ostavili dete i pobegli pešice. Ono što je pre dva dana počelo kao rutinska kontrola u Borči, pretvorilo se u nezapamćenu dramu i demonstraciju neverovatnog kukavičluka. Maloletni vozač (17) naleteo je na službeno lice vozilom, a potom, bežeći od potere… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 49 minutajoš 28 povezanih
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 1 satjoš 35 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 9 minutajoš 57 povezanih
Novi napad botova na naloge Nova.rs, N1, Nova TV, Danas i Radar: Broj pratilaca enormno raste
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih