Povezane vesti
Glumica imala rak dojke i krila od porodice: Otišla na hitnu operaciju i onda im rekla za dijagnozu, danas ne skida osmeh sa…
Blic pre 1 dan
Suzanu pozitiva nikada nije napuštala Ona ističe da pamti svaki trenutak borbe Glumica Suzana Petričević pre nekoliko godina suočila se sa zdravstvenim problemom kada joj je dijagnostikovan rak dojke, sa kojim se hrabro uhvatila u koštac. Naime, Suzana… »
"Zbog stresnog života sa njim sam dobila tumor": Marijana Mateus saznala za tešku bolest pred razvod sa Lotarom
Mondo pre 1 dan
Marijanu Mateus javnost pamti kao glamuroznu i uvek nasmejanu ženu. Tako je bilo i krajem 2023. godine, kada je na Instagramu podelila retrospektivu godine na izmaku, prikazavši niz fotografija na kojima pozira u raskošnim, skupocenim haljinama. Iako je… »
"Zbog stresnog života sa njim dobila sam tumor" Poznata Srpkinja bila je u braku sa slavnim fudbalerom, pa se razvela: Danas…
Blic pre 1 dan
Marijana redovno vežba i zdravo se hrani Ona je otvoreno pričala o borbi sa bolešću Poznata Srpkinja Marijana Mateus (54) veoma je aktivna na Instagramu gde neretko deli fotografije u raznim izdanjima, a kako se da primetiti, ona često putuje i dosta… »
Marijana Mateus u borbi za život! Ogroman tumor pred razvodom od Lotara - Šest nedelja sam živela sa saznanjem...
Kurir pre 1 dan
Marijanu Mateus javnost pamti kao glamuroznu i uvek nasmejanu ženu. Tako je bilo i krajem 2023. godine, kada je na Instagramu podelila retrospektivu godine na izmaku, prikazavši niz fotografija na kojima pozira u raskošnim, skupocenim haljinama. Iako je… »
Vesti dana »
VIDEO: Deo novosadskih studenata stupa u bojkot nastave, večeras novi protest
Radio 021 pre 40 minutajoš 41 povezana
Vučić: Policija je na pristojan način juče obavila svoj posao u Novom Sadu
NIN pre 5 minutajoš 27 povezanih
Ministarka rudarstva i energetike: Srbija od MOL-a kupuje pet odsto akcija NIS
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
Stanković (NPS): Požar u kancelarijama Tužilaštva za organizovani kriminal očigledno podmetnut
Beta pre 55 minutajoš 24 povezane