Povezane vesti

"Ujedali su me, hvatali za zadnjicu dok sam pevao," srpski pevač šokirao javnost priznanjem: "Reketirali su me."

"Ujedali su me, hvatali za zadnjicu dok sam pevao," srpski pevač šokirao javnost priznanjem: "Reketirali su me."

Telegraf pre 16 sati
Pevač Filip Mitrović otvoreno je govorio o usponima i padovima u svojoj karijeri, otkrivajući detalje o problemima sa finansijama, reketiranju na estradi, ali i neprijatnim situacijama koje su ga pratila tokom nastupa. Mitrović je priznao da je ranije… »
"Ujedali su me, lizali, hvatali za zadnjicu..." Šok ispovest poznatog pevača o reketiranju na estradi, spomenuo koleginicu i…

"Ujedali su me, lizali, hvatali za zadnjicu..." Šok ispovest poznatog pevača o reketiranju na estradi, spomenuo koleginicu i…

Kurir pre 17 sati
Filip Mitrović govorio je o uspehu pojedinih kolega, reketiranju na estradi, ali se dotakao i najveće tabu teme o kojoj mnogi sa estrade izbegavaju da pričaju. Najpre je otkrio da je u prošlosti kuburio sa finansijama, ali da je sada, sve u najboljem… »
"Na estradi su oni najveći kriminalci": Šok ispovest Filipa Mitrovića o reketiranju, spomenuo i Teu Tairović

"Na estradi su oni najveći kriminalci": Šok ispovest Filipa Mitrovića o reketiranju, spomenuo i Teu Tairović

Mondo pre 18 sati
On je neko ko nema problem da javno kaže da nema para da snima, otvoreno i bez zadrške govori o problematičnim kolegama, a za svaku dobru svadbu u Srbiji zadužen je upravo on. Kako Dara od Radojka i kako pevač od pica majstora otkriće nam upravo pevač… »

Vesti dana »