Povezane vesti
Pogledajte prsten kojim je Kasper zaprosio Minu pred čitavom Srbijom! Malo koja žena bi ga odabrala
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Mina Kostić i njen emotivni partner Mane Ćuruvija, poznatiji kao Kasper, proveli su šest meseci u vezi na daljinu pre nego što su se konačno sreli uživo. Njihova romansa postala je glavna tema na društvenim mrežama, a večeras su ljubav podigli… »
Kasper zaprosio Minu Kostić u emisiji uživo! Izvadio dijamantski prsten, pevačica rekla "DA"
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Mina Kostić uživa u ljubavi sa Manetom Ćuruvijom, poznatijim kao Kasper, kojeg je upoznala tek nakon više od šest meseci emotivne veze na daljinu, a sada je Kasper zaprosio u emisiji. Otkako je Kasper stigao u Srbiju, par se ne razdvaja, a… »
Kasper zaprosio Minu Kostić uživo u emisiji! Svi zanemeli u studiju kad je izvadio dijamantski prsten: Evo šta je Mina rekla
Kurir pre 19 sati
Pevačicu Minu Kostić zaprosio je Mane Ćuruvija Kasper uživo u emisiji "Amidži šou". Naime, njih dvoje gostovali su u emisiji Ognjena Amidžića, gde je Kasper ispričao kako je krenula njihova ljubav na društvenim mrežama, a onda je usledio šok za sve u… »
Mina Kostić otkrila sve o vezi s Kasperom! Priznala da li je na prvom sastanku došlo do intimnog kontakta: Bog mi je rekao da…
Kurir pre 20 sati
O Mini Kostić i Manetu Ćuruviji Kasperu, njenom emotivnom partneru, bruji ceo region - glavna su tema na društvenim mrežama i domaćim portalima, a večeras su u emisiji "Amidži šou" otvoreno govorili o svojoj ljubavi. Mina Kostić upoznala je Kaspera preko… »
"Ljudi osuđuju, ja sam im oprostila", Mina u Amidžiju otkrila sve o vezi sa Kasperom: "Sanjala sam baš njega"
Telegraf pre 19 sati
Pevačica Mina Kostić i Mane Ćuruvija, poznatiji kao Kasper, pojavili su se večeras kao gosti u emisiji "Amidži šou", gde su otvoreno govorili o svojoj ljubavi i prvom susretu uživo. Mina je otkrila da su se upoznali putem društvenih mreža, kao i da se… »
Vesti dana »
Nova.rs: Požar u kabinetu tužioca koji vodi predmet „Nadstrešnica“
Nova ekonomija pre 4 satijoš 10 povezanih
Tramp krivično goni pojedince zbog "nameštenih izbora“: Svi ga ismevaju zbog nedostatka dokaza
Mondo pre 32 minutajoš 51 povezana