Povezane vesti

Pogledajte prsten kojim je Kasper zaprosio Minu pred čitavom Srbijom! Malo koja žena bi ga odabrala

Pogledajte prsten kojim je Kasper zaprosio Minu pred čitavom Srbijom! Malo koja žena bi ga odabrala

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Mina Kostić i njen emotivni partner Mane Ćuruvija, poznatiji kao Kasper, proveli su šest meseci u vezi na daljinu pre nego što su se konačno sreli uživo. Njihova romansa postala je glavna tema na društvenim mrežama, a večeras su ljubav podigli… »
Kasper zaprosio Minu Kostić u emisiji uživo! Izvadio dijamantski prsten, pevačica rekla "DA"

Kasper zaprosio Minu Kostić u emisiji uživo! Izvadio dijamantski prsten, pevačica rekla "DA"

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Mina Kostić uživa u ljubavi sa Manetom Ćuruvijom, poznatijim kao Kasper, kojeg je upoznala tek nakon više od šest meseci emotivne veze na daljinu, a sada je Kasper zaprosio u emisiji. Otkako je Kasper stigao u Srbiju, par se ne razdvaja, a… »
Kasper zaprosio Minu Kostić uživo u emisiji! Svi zanemeli u studiju kad je izvadio dijamantski prsten: Evo šta je Mina rekla

Kasper zaprosio Minu Kostić uživo u emisiji! Svi zanemeli u studiju kad je izvadio dijamantski prsten: Evo šta je Mina rekla

Kurir pre 19 sati
Pevačicu Minu Kostić zaprosio je Mane Ćuruvija Kasper uživo u emisiji "Amidži šou". Naime, njih dvoje gostovali su u emisiji Ognjena Amidžića, gde je Kasper ispričao kako je krenula njihova ljubav na društvenim mrežama, a onda je usledio šok za sve u… »
Mina Kostić otkrila sve o vezi s Kasperom! Priznala da li je na prvom sastanku došlo do intimnog kontakta: Bog mi je rekao da…

Mina Kostić otkrila sve o vezi s Kasperom! Priznala da li je na prvom sastanku došlo do intimnog kontakta: Bog mi je rekao da…

Kurir pre 20 sati
O Mini Kostić i Manetu Ćuruviji Kasperu, njenom emotivnom partneru, bruji ceo region - glavna su tema na društvenim mrežama i domaćim portalima, a večeras su u emisiji "Amidži šou" otvoreno govorili o svojoj ljubavi. Mina Kostić upoznala je Kaspera preko… »
"Ljudi osuđuju, ja sam im oprostila", Mina u Amidžiju otkrila sve o vezi sa Kasperom: "Sanjala sam baš njega"

"Ljudi osuđuju, ja sam im oprostila", Mina u Amidžiju otkrila sve o vezi sa Kasperom: "Sanjala sam baš njega"

Telegraf pre 19 sati
Pevačica Mina Kostić i Mane Ćuruvija, poznatiji kao Kasper, pojavili su se večeras kao gosti u emisiji "Amidži šou", gde su otvoreno govorili o svojoj ljubavi i prvom susretu uživo. Mina je otkrila da su se upoznali putem društvenih mreža, kao i da se… »

Vesti dana »