Povezane vesti
Radio u Zari, sređivao popuste, bio portir u zgradi: Stari drug otkrio sve o Aci: Kad sam ga video sa Čedom, znao sam da je…
Kurir pre 4 sati
Aleksandar Kos stekao je ogromnu popularnost družeći se s Čedom Jovanovićem, a dok su svi nagađali ko je on, ekipa Kurira dobila je informacije o njegovom razvojnom putu. - Aca je bio vredan dečko. Radio je u "Zari" i bio je dobar lik, često ga je moja… »
"Radio je u Zari, sređivao popuste" Isplivale nove tvrdnje o Aleksandru Kosu: "Kad sam video da je Čedin čuvar, pomislio sam…
Blic pre 6 sati
Kos je kaznu platio odmah i izašao iz pritvora. Čeda Jovanović tvrdi da je privođenje povezano sa regulisanjem adrese u ličnim dokumentima. Prijatelj Čede Jovanovića, Aleksandar Kos, je bio priveden pre dva dana, a sada su isplivale tvrdnje o njegovoj… »
"Kad sam ga video sa Čedom znao sam da je ostvario svoje snove!" Progovorio stari drug Ace Kosa: "Gurao se"
Telegraf pre 5 sati
Aleksandar Kos, prijatelj Čede Jovanovića, priveden je pre dva dana, a nakon toga u javnosti su se pojavile brojne tvrdnje o njegovoj prošlosti i životnom putu. Kako navodi izvor blizak Kosu, Aleksandar je godinama pokušavao da se približi javnoj sceni i… »
"Sređivao popuste u prodavnici i radio kao portir u zgradi": Prijatelj otkrio sve o Aci Kosu, sa Čedom ostvario snove
Mondo pre 6 sati
Aleksandar Kos stekao je ogromnu popularnost družeći se s Čedom Jovanovićem, a nakon burnih dana za nama, kada je priveden i osuđen, oglasio se stari prijatelj i otkrio čime se sve bavio. - Aca je bio vredan dečko. Radio je u "Zari" i bio je dobar lik… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Blokiran Filozofski fakultet, Upravi dat rok da do 14 časova napusti zgradu, obratio se dekan Alanović
Moj Novi Sad pre 8 minutajoš 32 povezane
Džensen Hvang: Evropa mora da iskoristi AI za industrijsku transformaciju
NIN pre 38 minutajoš 38 povezanih
Poslanici opozicije kritikuju izmene pravosudnih zakona, Mrdić smatra da su u interesu građana
Beta pre 3 satajoš 23 povezane