Повезане вести

Украјинска тенисерка апелује на забрану такмичења руским и белоруским играчима

Украјинска тенисерка апелује на забрану такмичења руским и белоруским играчима

Данас 21.01.2026
Олександра Олијникова, тенисерка из Украјине, пружила је јак отпор фаворизованој Медисон Киз у првом колу Аустралијан опена, резултат је био 7:6, 6:1 у корист Американке. Ољиникова, која је тренутно 92. играчица света, истакла… »
Украјинка: Забраните Сабаленки да игра тенис

Украјинка: Забраните Сабаленки да игра тенис

Спорт клуб 21.01.2026
Украјинска тенисерка Александра Олијњикова позвала је на забрану играња професионалног тениса првој тенисерки света Арини Сабаленки и другим белоруским и руским играчицама Позив је уследио након што је Олијњикова, 92. на… »
"Никада се нисам осећала као Хрватица" Играла под заставом Хрватске, па комшије поредила са мафијом! Сада је због Путина и…

"Никада се нисам осећала као Хрватица" Играла под заставом Хрватске, па комшије поредила са мафијом! Сада је због Путина и…

Курир 21.01.2026
Након пораза од актуелне шампионке Медисон Киз на свом дебију на Аустралијан опену, 25-годишња Украјинка Олександра Олијњикова имала је изузетно занимљиво излагање пред новинарима. На конференцију за медије дошла је у мајци… »
"Никад се нисам осећала као Хрватица": Украјинка жестоко оплела по Сабаленки због Лукашенка и Путина

"Никад се нисам осећала као Хрватица": Украјинка жестоко оплела по Сабаленки због Лукашенка и Путина

Мондо 21.01.2026
Украјинска тенисерка Олександра Олиникина изгубила је на старту Аустралијан опена од Медисон Киз (7:6, 6:1), па је привукла велику пажњу. На конференцију за медије дошла је са мајицом на којој пише "Треба ми ваша помоћ да… »
Слушала сам експлозије током припрема за Аустралијан опен! Емотивна исповест Украјинке: Мој стан се тресао - дрон је погодио…

Слушала сам експлозије током припрема за Аустралијан опен! Емотивна исповест Украјинке: Мој стан се тресао - дрон је погодио…

Курир 21.01.2026
Након пораза од актуелне шампионке Медисон Киз на свом дебију на Аустралијан опену, 25-годишња украјинска тенисерка Олександра Олијњикова, која је својевремено играла под заставом Хрватске, говорила је о актуелној ситуацији у… »

Вести дана »