Povezane vesti

Ukrajinska teniserka apeluje na zabranu takmičenja ruskim i beloruskim igračima

Ukrajinska teniserka apeluje na zabranu takmičenja ruskim i beloruskim igračima

Danas pre 14 sati
Oleksandra Olijnikova, teniserka iz Ukrajine, pružila je jak otpor favorizovanoj Medison Kiz u prvom kolu Australijan opena, rezultat je bio 7:6, 6:1 u korist Amerikanke. Oljinikova, koja je trenutno 92. igračica sveta, istakla se zbog zanimljivog stila… »
Ukrajinka: Zabranite Sabalenki da igra tenis

Ukrajinka: Zabranite Sabalenki da igra tenis

Sport klub pre 18 sati
Ukrajinska teniserka Aleksandra Olijnjikova pozvala je na zabranu igranja profesionalnog tenisa prvoj teniserki sveta Arini Sabalenki i drugim beloruskim i ruskim igračicama Poziv je usledio nakon što je Olijnjikova, 92. na svetskoj rang listi, ispala u… »
"Nikada se nisam osećala kao Hrvatica" Igrala pod zastavom Hrvatske, pa komšije poredila sa mafijom! Sada je zbog Putina i…

"Nikada se nisam osećala kao Hrvatica" Igrala pod zastavom Hrvatske, pa komšije poredila sa mafijom! Sada je zbog Putina i…

Kurir pre 23 sata
Nakon poraza od aktuelne šampionke Medison Kiz na svom debiju na Australijan openu, 25-godišnja Ukrajinka Oleksandra Olijnjikova imala je izuzetno zanimljivo izlaganje pred novinarima. Na konferenciju za medije došla je u majci na kojoj je pisalo: "Treba… »
"Nikad se nisam osećala kao Hrvatica": Ukrajinka žestoko oplela po Sabalenki zbog Lukašenka i Putina

"Nikad se nisam osećala kao Hrvatica": Ukrajinka žestoko oplela po Sabalenki zbog Lukašenka i Putina

Mondo pre 1 dan
Ukrajinska teniserka Oleksandra Olinikina izgubila je na startu Australijan opena od Medison Kiz (7:6, 6:1), pa je privukla veliku pažnju. Na konferenciju za medije došla je sa majicom na kojoj piše "Treba mi vaša pomoć da zaštitimo ukrajinsku decu i… »
Slušala sam eksplozije tokom priprema za Australijan open! Emotivna ispovest Ukrajinke: Moj stan se tresao - dron je pogodio…

Slušala sam eksplozije tokom priprema za Australijan open! Emotivna ispovest Ukrajinke: Moj stan se tresao - dron je pogodio…

Kurir pre 1 dan
Nakon poraza od aktuelne šampionke Medison Kiz na svom debiju na Australijan openu, 25-godišnja ukrajinska teniserka Oleksandra Olijnjikova, koja je svojevremeno igrala pod zastavom Hrvatske, govorila je o aktuelnoj situaciji u domovini. Oleksandra je na… »

Vesti dana »