Povezane vesti

"Dići ćemo celu zemlju u vazduh" Tramp izdao brutalno upozorenje Iranu: Ako me ubiju, naredio sam da ih zbrišu sa lica zemlje…

"Dići ćemo celu zemlju u vazduh" Tramp izdao brutalno upozorenje Iranu: Ako me ubiju, naredio sam da ih zbrišu sa lica zemlje…

Blic pre 23 dana
Iranske vlasti optužuju SAD za podršku antivladinim protestima u Iranu, dok Vašington negira ove tvrdnje Navodi iz obaveštajnih službi ukazuju na moguće pretnje Trampu tokom predsedničke kampanje 2024. godine, povećavajući političku napetost Američki… »
Tramp ozbiljno zapretio Iranu: Biće izbrisan sa lica zemlje ako mi se nešto desi

Tramp ozbiljno zapretio Iranu: Biće izbrisan sa lica zemlje ako mi se nešto desi

Telegraf pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp upozorio je Iran da će na kontinuirane pretnje atentatom na njega, koje upućuju lideri u Teheranu, biti odgovoreno "dizanjem te zemlje u vazduh". "Pa, ne bi trebalo to da rade, ali sam im to stavio do znanja. Šta god da… »
Tramp: Iran će biti zbrisan sa lica zemlje ako mi se nešto desi

Tramp: Iran će biti zbrisan sa lica zemlje ako mi se nešto desi

NIN pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp upozorio je Iran da će na kontinuirane pretnje atentatom na njega, koje upućuju lideri u Teheranu, biti odgovoreno "dizanjem te zemlje u vazduh". "Pa, ne bi trebalo to da rade, ali sam im to stavio do znanja. Šta god da… »
Tramp: "Ako mi se nešto desi, bićete zbrisani sa lica zemlje. Od vas neće ništa ostati" FOTO/VIDEO

Tramp: "Ako mi se nešto desi, bićete zbrisani sa lica zemlje. Od vas neće ništa ostati" FOTO/VIDEO

B92 pre 23 dana
Tramp najavljuje apokalipsu za Iran ako bude napadnut

Tramp najavljuje apokalipsu za Iran ako bude napadnut

Politika pre 23 dana
Tramp spreman da sravni Iran. Američki predsednik Donald Tramp upozorio je Iran da će na kontinuirane pretnje atentatom na njega, koje upućuju lideri u Teheranu, biti odgovoreno "dizanjem te zemlje u vazduh". "Pa, ne bi trebalo to da rade, ali sam im to… »

Vesti dana »