Povezane vesti
"Dići ćemo celu zemlju u vazduh" Tramp izdao brutalno upozorenje Iranu: Ako me ubiju, naredio sam da ih zbrišu sa lica zemlje…
Blic pre 3 sata
Iranske vlasti optužuju SAD za podršku antivladinim protestima u Iranu, dok Vašington negira ove tvrdnje Navodi iz obaveštajnih službi ukazuju na moguće pretnje Trampu tokom predsedničke kampanje 2024. godine, povećavajući političku napetost Američki… »
Tramp ozbiljno zapretio Iranu: Biće izbrisan sa lica zemlje ako mi se nešto desi
Telegraf pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp upozorio je Iran da će na kontinuirane pretnje atentatom na njega, koje upućuju lideri u Teheranu, biti odgovoreno "dizanjem te zemlje u vazduh". "Pa, ne bi trebalo to da rade, ali sam im to stavio do znanja. Šta god da… »
Tramp: Iran će biti zbrisan sa lica zemlje ako mi se nešto desi
NIN pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp upozorio je Iran da će na kontinuirane pretnje atentatom na njega, koje upućuju lideri u Teheranu, biti odgovoreno "dizanjem te zemlje u vazduh". "Pa, ne bi trebalo to da rade, ali sam im to stavio do znanja. Šta god da… »
Tramp: "Ako mi se nešto desi, bićete zbrisani sa lica zemlje. Od vas neće ništa ostati" FOTO/VIDEO
B92 pre 6 sati
Tramp najavljuje apokalipsu za Iran ako bude napadnut
Politika pre 5 sati
Tramp spreman da sravni Iran. Američki predsednik Donald Tramp upozorio je Iran da će na kontinuirane pretnje atentatom na njega, koje upućuju lideri u Teheranu, biti odgovoreno "dizanjem te zemlje u vazduh". "Pa, ne bi trebalo to da rade, ali sam im to… »
Vesti dana »
Studenti donese jastuke i dušeke na Filozofski fakultet u Novom Sadu: Jaćimović dovezao autobuse ispred zgrade i sirenom pravi buku FOTO, VIDEO
Nova pre 8 minutajoš 32 povezane
Makron napustio Davos, pre dolaska Trampa i pozvao na vojne vežbe NATO-a na Grenlandu
Sputnik pre 8 minutajoš 38 povezanih
Poslanici završili objedinjenu načelnu raspravu, počeli o amandmanima
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane