Povezane vesti
"Evropa u problemu" Ričard Grenel: Svi to mogu vide
Večernje novosti 21.01.2026
IZASLANIK predsednika SAD Donalda Trampa za specijalne misije Ričard Grenel objavio je danas na svom X nalogu da je "Evropa u problemu" i konstatovao da "svi to mogu da vide". Foto: AP Photo/Darko Vojinovic Uz svoj komentar Grenel je objavio i deo… »
Ričard Grenel: Evropa je u problemu, svi to mogu da vide
NIN 21.01.2026
Izaslanik predsednika SAD Donalda Trampa za specijalne misije Ričard Grenel objavio je danas na svom X nalogu da je "Evropa u problemu" i konstatovao da "svi to mogu da vide". Uz svoj komentar Grenel je objavio i deo izlaganja predsednika Srbije… »
Ričard Grenel: Evropa je u problemu, svi to mogu vide
Politika 21.01.2026
"Dugi niz godina dolazim u Davos i nikada nisam video ljude da su tako zabrinuti”. Izaslanik predsednika SAD Donalda Trampa za specijalne misije Ričard Grenel objavio je danas na svom Iks nalogu da je "Evropa u problemu" i konstatovao da "svi to mogu da… »
„Ja sam 12. put u Davosu, niko nije bio toliko puta“: Vučić se opet hvali da je rekorder, a istina je Srbija to debelo plaća…
Nova 21.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, a na jednom od panela učestvovao je sa predsednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevim. Tom prilikom Vučić se pohvalio da niko nije bio u Davosu toliko puta kao on i da mu je… »
"Ljudi su zabrinuti za budućnost"! Vučić na panelu u Davosu: Niko ne zna šta sutra donosi (video)
Blic 21.01.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na panelu u Davosu da nikada ranije nije osetio ovakvu zabrinutost među svetskim liderima i poslovnim ljudima, navodeći da nema euforije, jer niko ne zna šta sutra donosi državama i ekonomijama. - Ovo mi je… »
Jedan od najuticajnijih japanskih novinara citirao Vučićev govor iz Davosa
B92 21.01.2026
Japanski novinar Ken Morijasu citirao je predsednika Srbije na svom Tviter nalogu. "Ovo je moj 12. put u Davosu. Nikada nisam video toliko ljudi. Ljudi nikome ne aplaudiraju. Ljudi su ovde zato što su zabrinuti za svoju budućnost. Predstavnici kompanija… »
Najuticajniji japanski novinar citira Vučića iz Davosa: Svetska elita u strahu
Politika 21.01.2026
Japanski novinar objavio Vučićevo upozorenje. Na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo je zapaženu ocenu globalne atmosfere, ukazujući na duboku zabrinutost svetskih političkih i poslovnih elita za budućnost… »
Vesti dana »
"Nikada nisam bio ovoliko povređen": Milton pričao o teškoj sezoni i drami koju je preživeo u Dubaiju
Nova pre 1 satjoš 37 povezanih
Iran upozorio: Reagovaćemo ako Rumunija dozvoli SAD da koriste vojne baze
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 24 povezane
Šon Pen, večiti holivudski buntovnik: Dobio Oskara, ali otišao u Ukrajinu
Nedeljnik pre 2 satajoš 65 povezanih