Povezane vesti
"Evropa u problemu" Ričard Grenel: Svi to mogu vide
Večernje novosti pre 1 sat
IZASLANIK predsednika SAD Donalda Trampa za specijalne misije Ričard Grenel objavio je danas na svom X nalogu da je "Evropa u problemu" i konstatovao da "svi to mogu da vide". Foto: AP Photo/Darko Vojinovic Uz svoj komentar Grenel je objavio i deo… »
Ričard Grenel: Evropa je u problemu, svi to mogu da vide
NIN pre 4 sati
Izaslanik predsednika SAD Donalda Trampa za specijalne misije Ričard Grenel objavio je danas na svom X nalogu da je "Evropa u problemu" i konstatovao da "svi to mogu da vide". Uz svoj komentar Grenel je objavio i deo izlaganja predsednika Srbije… »
Ričard Grenel: Evropa je u problemu, svi to mogu vide
Politika pre 4 sati
"Dugi niz godina dolazim u Davos i nikada nisam video ljude da su tako zabrinuti”. Izaslanik predsednika SAD Donalda Trampa za specijalne misije Ričard Grenel objavio je danas na svom Iks nalogu da je "Evropa u problemu" i konstatovao da "svi to mogu da… »
„Ja sam 12. put u Davosu, niko nije bio toliko puta“: Vučić se opet hvali da je rekorder, a istina je Srbija to debelo plaća…
Nova pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, a na jednom od panela učestvovao je sa predsednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevim. Tom prilikom Vučić se pohvalio da niko nije bio u Davosu toliko puta kao on i da mu je… »
"Ljudi su zabrinuti za budućnost"! Vučić na panelu u Davosu: Niko ne zna šta sutra donosi (video)
Blic pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na panelu u Davosu da nikada ranije nije osetio ovakvu zabrinutost među svetskim liderima i poslovnim ljudima, navodeći da nema euforije, jer niko ne zna šta sutra donosi državama i ekonomijama. - Ovo mi je… »
Jedan od najuticajnijih japanskih novinara citirao Vučićev govor iz Davosa
B92 pre 11 sati
Japanski novinar Ken Morijasu citirao je predsednika Srbije na svom Tviter nalogu. "Ovo je moj 12. put u Davosu. Nikada nisam video toliko ljudi. Ljudi nikome ne aplaudiraju. Ljudi su ovde zato što su zabrinuti za svoju budućnost. Predstavnici kompanija… »
Najuticajniji japanski novinar citira Vučića iz Davosa: Svetska elita u strahu
Politika pre 10 sati
Japanski novinar objavio Vučićevo upozorenje. Na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo je zapaženu ocenu globalne atmosfere, ukazujući na duboku zabrinutost svetskih političkih i poslovnih elita za budućnost… »
Vesti dana »
Studenti i građani protestovali u Nišu zbog upada policije na Filozofski fakultet u Novom Sadu
Medijska kutija pre 27 minutajoš 111 povezana
U požaru u Specijalnom sudu oštećene kancelarije TOK-a, ali je dokumentacija spasena
Beta pre 4 satijoš 11 povezanih
U Srbiju stižu leteći taksiji: Finalizovan dogovor sa kompanijom „Archer“ za EXPO 2027
Glas juga pre 52 minutajoš 33 povezane
Grenel odgovorio Marti Kos: Srbija treba da bude na američkom, a ne na evropskom putu
Euronews pre 3 satajoš 30 povezanih