Povezane vesti

Novosađanka završila u Urgentnom zbog klina na Trgu slobode: Tužiću grad

Novosađanka završila u Urgentnom zbog klina na Trgu slobode: Tužiću grad

Luftika pre 13 sati
Samo nekoliko dana pre prvog studentskog protesta ove godine na Trgu slobode, jedna Novosađanka završila je u Urgentnom centru – ne zbog sukoba, već zbog metalnog klina na javnoj površini. U subotu je Trg slobode bio mesto okupljanja studenata, a protest… »
Aleksandra posle šetnje Novim Sadom završila u Urgentnom: „Pala sam, preletela sam ulicu prema Katedrali i udarila glavu“

Aleksandra posle šetnje Novim Sadom završila u Urgentnom: „Pala sam, preletela sam ulicu prema Katedrali i udarila glavu“

Nova pre 14 sati
Novosadski Trg slobode u subotu je bio mesto prvog studentskog protesta ove godine, koji je prošao bez incidenata. Ipak, samo nekoliko dana ranije, jedna Novosađanka završila je u Urgentnom centru - ne zbog sukoba, već zbog metalnog klina na javnoj… »
Aleksandra posle šetnje Novim Sadom završila u Urgentnom: Kako nas ugrožavaju nebezbedne javne površine

Aleksandra posle šetnje Novim Sadom završila u Urgentnom: Kako nas ugrožavaju nebezbedne javne površine

N1 Info pre 14 sati
Novosadski Trg slobode u subotu je bio mesto prvog studentskog protesta ove godine, koji je prošao bez incidenata. Ipak, samo nekoliko dana ranije, jedna Novosađanka završila je u Urgentnom centru - ne zbog sukoba, već zbog metalnog klina na javnoj… »

Vesti dana »