Povezane vesti

Konte: "Očigledno da naš nivo trenutno nije prikladan za Ligu šampiona"

Konte: "Očigledno da naš nivo trenutno nije prikladan za Ligu šampiona"

Sportske.net pre 3 sata
Trener Napolija Antonio Konte bio je ljut nakon što je njegova ekipa u Ligi šampiona remizirala rezultatom 1:1 u gostima sa Kopenhagenom, koji je veći deo meča igrao sa desetoricom. "Boli mene i mora da boli moje igrače. Moramo da budemo ljuti na sebe"… »
Konte: "Nismo na nivou Lige šampiona"

Konte: "Nismo na nivou Lige šampiona"

B92 pre 5 sati
Trener fudbalera Napolija Antonio Konte izjavio je da je razočaran remijem protiv Kopenhagena u sedmom kolu Lige šampiona, prenose danas italijanski mediji. Fudbaleri Kopenhagena i Napolija odigrali u Danskoj bez pobednika, 1:1. Kopenhagen je od 35… »
Konte: Razočarani smo, sa igračem više nismo uspeli da pobedimo Kopenhagen

Konte: Razočarani smo, sa igračem više nismo uspeli da pobedimo Kopenhagen

RTS pre 8 sati
Trener fudbalera Napolija Antonio Konte izjavio je da je razočaran remijem protiv Kopenhagena u sedmom kolu Lige šampiona, prenose danas italijanski mediji. Fudbaleri Kopenhagena i Napolija odigrali su u utorak u Danskoj bez pobednika, 1:1. Kopenhagen je… »
Konte razočaran posle novog kiksa u Ligi šampiona: Boli me ovo! Moramo da budemo ljuti na sebe i prihvatimo krivicu!

Konte razočaran posle novog kiksa u Ligi šampiona: Boli me ovo! Moramo da budemo ljuti na sebe i prihvatimo krivicu!

Kurir pre 10 sati
Trener fudbalera Napolija Antonio Konte izjavio je da je razočaran remijem protiv Kopenhagena u sedmom kolu Lige šampiona, prenose danas italijanski mediji. Fudbaleri Kopenhagena i Napolija odigrali su utorak u Danskoj nerešeno 1:1, iako je Kopenhagen od… »
Srbin ga spašavao, on potpuno besan: Nismo za Ligu šampiona, moramo da pobeđujemo ovo, prosto moramo!

Srbin ga spašavao, on potpuno besan: Nismo za Ligu šampiona, moramo da pobeđujemo ovo, prosto moramo!

Hot sport pre 10 sati
Konte besan posle remija u Danskoj: “Ovo smo morali da dobijemo – kraj priče”! Fudbaleri Napolija propustili su ogromnu priliku da naprave iskorak ka nokaut fazi Lige šampiona, pošto su u Kopenhagenu odigrali samo 1:1, iako su imali vođstvo i igrača… »

Vesti dana »