Повезане вести

Конте: "Очигледно да наш ниво тренутно није прикладан за Лигу шампиона"

Конте: "Очигледно да наш ниво тренутно није прикладан за Лигу шампиона"

Спортске.нет 21.01.2026
Тренер Наполија Антонио Конте био је љут након што је његова екипа у Лиги шампиона ремизирала резултатом 1:1 у гостима са Копенхагеном, који је већи део меча играо са десеторицом. "Боли мене и мора да боли моје играче. Морамо… »
Конте: "Нисмо на нивоу Лиге шампиона"

Конте: "Нисмо на нивоу Лиге шампиона"

Б92 21.01.2026
Тренер фудбалера Наполија Антонио Конте изјавио је да је разочаран ремијем против Копенхагена у седмом колу Лиге шампиона, преносе данас италијански медији. Фудбалери Копенхагена и Наполија одиграли у Данској без победника, 1:1… »
Конте: Разочарани смо, са играчем више нисмо успели да победимо Копенхаген

Конте: Разочарани смо, са играчем више нисмо успели да победимо Копенхаген

РТС 21.01.2026
Тренер фудбалера Наполија Антонио Конте изјавио је да је разочаран ремијем против Копенхагена у седмом колу Лиге шампиона, преносе данас италијански медији. Фудбалери Копенхагена и Наполија одиграли су у уторак у Данској без… »
Конте разочаран после новог кикса у Лиги шампиона: Боли ме ово! Морамо да будемо љути на себе и прихватимо кривицу!

Конте разочаран после новог кикса у Лиги шампиона: Боли ме ово! Морамо да будемо љути на себе и прихватимо кривицу!

Курир 21.01.2026
Тренер фудбалера Наполија Антонио Конте изјавио је да је разочаран ремијем против Копенхагена у седмом колу Лиге шампиона, преносе данас италијански медији. Фудбалери Копенхагена и Наполија одиграли су уторак у Данској нерешено… »
Србин га спашавао, он потпуно бесан: Нисмо за Лигу шампиона, морамо да побеђујемо ово, просто морамо!

Србин га спашавао, он потпуно бесан: Нисмо за Лигу шампиона, морамо да побеђујемо ово, просто морамо!

Хот спорт 21.01.2026
Конте бесан после ремија у Данској: “Ово смо морали да добијемо – крај приче”! Фудбалери Наполија пропустили су огромну прилику да направе искорак ка нокаут фази Лиге шампиона, пошто су у Копенхагену одиграли само 1:1, иако су… »

Вести дана »