Povezane vesti

Cela Jugoslavija pevala o čuvenoj "Mileni", evo kako je ona izgledala: Pojavila se slika koja je rastužila sve

Cela Jugoslavija pevala o čuvenoj "Mileni", evo kako je ona izgledala: Pojavila se slika koja je rastužila sve

Telegraf pre 1 dan
Preminula je žena po imenu Milena, čija je životna priča postala inspiracija za legendarni jugoslovenski hit "Moja Milena" benda "Novi fosili". Gotovo da nema osobe iz starijih generacija koja ne zna tekst pesme, ali malo ko zna da je posvećena upravo… »
Umrla je Milena: Muzičar njoj posvetio pesmu "Moja Milena", jednu od najlepših pesama bivše Jugoslavije

Umrla je Milena: Muzičar njoj posvetio pesmu "Moja Milena", jednu od najlepših pesama bivše Jugoslavije

Kurir pre 11 sati
Gotovo da nema osobe iz starijih generacija koja ne zna tekst pesme "Milena"koju je otpevala grupa Novi fosili, ali malo ko zna da je posvećena upravo Mileni iz Negotina. Žena po imenu Milena, čija je životna priča postala inspiracija za legendarni… »
Umrla Milena iz čuvene pesme Novih fosila: Živela u Negotinu i bila s Rajkom Dujmićem, sreli se decenijama kasnije

Umrla Milena iz čuvene pesme Novih fosila: Živela u Negotinu i bila s Rajkom Dujmićem, sreli se decenijama kasnije

Mondo pre 10 sati
Gotovo da nema osobe iz starijih generacija koja ne zna tekst pesme "Milena" koju je otpevala grupa Novi fosili, ali malo ko zna da je posvećena upravo Mileni iz Negotina. Žena po imenu Milena, čija je životna priča postala inspiracija za legendarni… »
"Tog dana kada je umrla, svi satovi u stanu su stali": Tragična smrt pevačice Novih Fosila, srušila se na plaži

"Tog dana kada je umrla, svi satovi u stanu su stali": Tragična smrt pevačice Novih Fosila, srušila se na plaži

Telegraf pre 10 sati
Pevačica umrla na plaži. Žena po imenu Milena, čija je životna priča postala inspiracija za legendarni jugoslovenski hit "Moja Milena" benda "Novi fosili", umrla je, objavili smo ranije danas, 21. januara 2026. Gotovo da nema osobe iz starijih generacija… »
Umrla Milena iz čuvenog jugoslovenskog hita, bila inspiracija za pesmu Novih fosila

Umrla Milena iz čuvenog jugoslovenskog hita, bila inspiracija za pesmu Novih fosila

Dnevnik pre 12 sati
Preminula je Milena, žena koja je bila inspiracija za pesmu „Moja Milena“ benda Novi fosili, objavljenu 1983. godine. Gotovo da nema osobe iz starijih generacija koja ne zna tekst pesme, ali malo ko zna da je posvećena upravo Mileni iz Negotina. Muzičar… »
Preminula žena kojoj su „Novi fosili“ posvetili pesmu „Milena generacijo“

Preminula žena kojoj su „Novi fosili“ posvetili pesmu „Milena generacijo“

Nova pre 11 sati
Domaći mediji preneli su da je preminula Milena kojoj je bio posvećen čuveni hit "Novih fosila". Hrvatska grupa „Novi fosili“ davne 1983. godine snimili su pesmu „Milena generacijo“ koja je i danas jedan od najvećih pop hitova. Malo je poznato da je… »
Umrla je "Moja Milena" - heroina jedne od najlepših pesama bivše Jugoslavije

Umrla je "Moja Milena" - heroina jedne od najlepših pesama bivše Jugoslavije

Telegraf pre 12 sati
Žena po imenu Milena, čija je životna priča postala inspiracija za legendarni jugoslovenski hit "Moja Milena" benda "Novi fosili", umrla je. Gotovo da nema osobe iz starijih generacija koja ne zna tekst pesme, ali malo ko zna da je posvećena upravo… »
Umrla Milena koja je bila inspiracija za najveći hit "Novih fosila": Objavljena tužna vest

Umrla Milena koja je bila inspiracija za najveći hit "Novih fosila": Objavljena tužna vest

Blic pre 12 sati
Muzičar Rajko Dujmić upoznao ju je na obali mora u Herceg Novom, gde su celu noć razgovarali. Obećao je da će njihov susret inspirisati pesmu, šta je kasnije i ostvareno. Milena, žena čija je ličnost i životna priča postala inspiracija za legendarni… »

Vesti dana »