Povezane vesti

"Posle mesec dana u hiperbaričnoj komori sam 10 godina mlađa" Snežana Savić isprozivala javne ličnosti zbog operacija: "Nosevi…

"Posle mesec dana u hiperbaričnoj komori sam 10 godina mlađa" Snežana Savić isprozivala javne ličnosti zbog operacija: "Nosevi…

Blic pre 21 dana
Snežana Savić je glumica s više od pet decenija iskustva na sceni, uz posebnu pohvalu kritike za ulogu Jovanke Broz. Nakon dugih godina rada na filmu i televiziji, vratila se pozorištu, ističući njegovu važnost za svoj umetnički izraz. Više od pet… »
„Predlagali su mi Evroviziju, ali nisam mogla" Snežana Savić o pevanju, ulogama i zašto se protivi estetskim operacijama

„Predlagali su mi Evroviziju, ali nisam mogla" Snežana Savić o pevanju, ulogama i zašto se protivi estetskim operacijama

Dnevnik pre 21 dana
Više od pet decenija Snežana Savić traje na sceni, ali tek u poslednjim godinama, kako sama kaže, igra svoje najzrelije uloge. Publiku je posebno iznenadila i osvojila tumačenjem Jovanke Broz, koje su kritičari ocenili kao krunu njene karijere. Od… »
"Gledam noseve kao Majkl Džekson, je l’ to normalno?!" Snežana Savić oštro o izoperisanim javnim ličnostima

"Gledam noseve kao Majkl Džekson, je l’ to normalno?!" Snežana Savić oštro o izoperisanim javnim ličnostima

Telegraf pre 21 dana
"Gledam sada noseve kao Majkl Džekson, je l’ to normalno?" Više od pet decenija Snežana Savić traje na sceni, ali tek u poslednjim godinama, kako sama kaže, igra svoje najzrelije uloge. Publiku je posebno iznenadila i osvojila tumačenjem Jovanke Broz… »

Vesti dana »