Повезане вести

"После месец дана у хипербаричној комори сам 10 година млађа" Снежана Савић испрозивала јавне личности због операција: "Носеви…

"После месец дана у хипербаричној комори сам 10 година млађа" Снежана Савић испрозивала јавне личности због операција: "Носеви…

Блиц 21.01.2026
Снежана Савић је глумица с више од пет деценија искуства на сцени, уз посебну похвалу критике за улогу Јованке Броз. Након дугих година рада на филму и телевизији, вратила се позоришту, истичући његову важност за свој уметнички… »
„Предлагали су ми Евровизију, али нисам могла" Снежана Савић о певању, улогама и зашто се противи естетским операцијама

„Предлагали су ми Евровизију, али нисам могла" Снежана Савић о певању, улогама и зашто се противи естетским операцијама

Дневник 21.01.2026
Више од пет деценија Снежана Савић траје на сцени, али тек у последњим годинама, како сама каже, игра своје најзрелије улоге. Публику је посебно изненадила и освојила тумачењем Јованке Броз, које су критичари оценили као круну… »
"Гледам носеве као Мајкл Џексон, је л’ то нормално?!" Снежана Савић оштро о изоперисаним јавним личностима

"Гледам носеве као Мајкл Џексон, је л’ то нормално?!" Снежана Савић оштро о изоперисаним јавним личностима

Телеграф 21.01.2026
"Гледам сада носеве као Мајкл Џексон, је л’ то нормално?" Више од пет деценија Снежана Савић траје на сцени, али тек у последњим годинама, како сама каже, игра своје најзрелије улоге. Публику је посебно изненадила и освојила… »

Вести дана »