Povezane vesti

Suđić: Spreman sam da odgovorim na sva pitanja članova Beogradske filharmonije

Telegraf pre 1 dan
Dirigent Bojan Suđić je poručio da je posle postavljenja za vd direktora Beogradske filharmonije spreman da u svakoj prilici odgovori na svako pitanje članova ansambla. Suđić je saopštio da je spreman na razgovor sa članovima Beogradske filharmonije "u… »
Članovi Beogradske filharmonije traže povlačenje Bojana Suđića i konkurs za direktora

Članovi Beogradske filharmonije traže povlačenje Bojana Suđića i konkurs za direktora

RTS pre 20 sati
Predstavnici Beogradske filharmonije pozvali su novoimenovanog vršioca dužnosti direktora Bojana Suđića da se povuče sa te funkcije, kao i da bude raspisan javni konkurs. Portparolka Beogradske filharmonije Jelena Milašinović na konferenciji za novinare… »
Zaposleni u Filharmoniji poručili novom v. d. direktoru da odustane od funkcije, Suđić kaže da je spreman da razgovara

Zaposleni u Filharmoniji poručili novom v. d. direktoru da odustane od funkcije, Suđić kaže da je spreman da razgovara

Newsmax Balkans pre 21 sat
Zaposleni u Beogradskoj filharmoniji poručili su da ne žele Bojana Suđića za v. d. direktora i zatražili transparentan i fer konkurs, a ne, kako su naveli, nametnuta i politička rešenja. Suđić je poručio da je spreman da odgovori na pitanja članova… »
Kolektiv Beogradske filharmonije pozvao dirigenta Suđića da odustane od funkcije direktora

Kolektiv Beogradske filharmonije pozvao dirigenta Suđića da odustane od funkcije direktora

Radio sto plus pre 21 sat
Kolektiv Beogradske filharmonije pozvao je danas dirigenta Bojana Suđića da odustane od funkcije vršilaca dužnosti direktora te institucije i zatražio da bude raspisan javni konkurs za tu funkciju. Kolektiv je na konferenciji za novinare naveo da je u… »

RTS pre 20 sati
Dirigent Bojan Suđić je poručio da je posle postavljenja za vršioca dužnosti direktora Beogradske filharmonije spreman da u svakoj prilici odgovori na svako pitanje članova ansambla. Bojan Suđić je saopštio da je spreman na razgovor sa članovima… »

Telegraf pre 21 sat
Video: Milašinović: Pozivamo Bojana Suđića da se povuče sa mesta vd direktora Beogradske filharmonije. Predstavnici Beogradske filharmonije pozvali su novoimenovanog vd direktora orkestra Bojana Suđića da se povuče sa tog mesta, kao i da bude raspisan… »

Insajder pre 22 sata
Dirigent Bojan Suđić je danas poručio da je posle postavljenja za v.d. direktora Beogradske filharmonije spreman da u svakoj prilici odgovori na svako pitanje članova ansambla. Podsetimo kolektiv Beogradske filharmonije pozvao je ranije danas dirigenta… »
Bojan Suđić: U mojoj karijeri nema ničega što bi na bilo koji način moglo da me profesionalno i moralno diskredituje

Bojan Suđić: U mojoj karijeri nema ničega što bi na bilo koji način moglo da me profesionalno i moralno diskredituje

Danas pre 23 sata
„U mojoj karijeri nema ničega što bi na bilo koji način moglo da me profesionalno i moralno diskredituje“, izjavio je dirigent Bojan Suđić koga je Vlada Srbije imenovala za vršioca dužnosti direktora Beogradske filharmonije. Suđić je naveo da su u… »
Bojan Suđić: U saopštenju Beogradske filharmonije iznete neistine

Nedeljnik pre 24 sata
„U mojoj karijeri nema ničega što bi na bilo koji način moglo da me profesionalno i moralno diskredituje“, izjavio je dirigent Bojan Suđić koga je Vlada Srbije imenovala za vršioca dužnosti direktora Beogradske filharmonije. On je naveo da su u… »

N1 Info pre 24 sata
"U mojoj karijeri nema ničega što bi na bilo koji način moglo da me profesionalno i moralno diskredituje", izjavio je dirigent Bojan Suđić koga je Vlada Srbije imenovala za vršioca dužnosti direktora Beogradske filharmonije. On je naveo da su u… »
Bojan Suđić novi v. d. direktora Beogradske filharmonije

Bojan Suđić novi v. d. direktora Beogradske filharmonije

Politika pre 1 dan
Jasno definisanje mesta i uloge Beogradske filharmonije u našem društvu, njena uloga kulturnog ambasadora Srbije u svetu i najviši kvalitet muziciranja, kao i uslovi koji to omogućavaju jesu ciljevi kojima ću težiti, rekao je za naš list. Trudiću se da… »

Vesti dana »