Povezane vesti
"Boba i ja nismo hteli da spava po hotelima": Brena o Kemalu Montenu i uspomeni koja i dalje boli
Mondo pre 25 dana
Na današnji dan 2015. godine u Zagrebu je preminuo legendarni pevač Kemal Monteno. U poslednjim danima života vodio je tešku borbu sa pneumonijom i sepsom, koje su nastale kao komplikacije nakon transplantacije bubrega. Muzička zvezda Lepa Brena… »
Ovakvu priču nikada nije ispričala: Brena o Kemalu Montenu i uspomeni koja boli - Boba i ja nismo hteli da on spava po…
Kurir pre 25 dana
Na današnji dan 2015. godine u Zagrebu je preminuo legendarni pevač Kemal Monteno. U poslednjim danima života vodio je tešku borbu sa pneumonijom i sepsom, koje su nastale kao komplikacije nakon transplantacije bubrega. Muzička zvezda Lepa Brena… »
"Nismo mu dali da spava u hotelima", Brena plakala i pričala o Kemalu: "Jedno jutro ustanem, vidim on..."
Telegraf pre 25 dana
Infuzija u jednoj, cigareta u drugoj ruci: Ovo su poslednji trenuci pevača, lekari zatekli potresan prizor. Kemal Monteno preminuo je na današnji dan, 21. januara 2015. godine, u 67. godini. Jednom prilikom Lepa Brena govorila je o njemu vrlo emotivno. -… »
"Boba i ja nismo hteli da spava po hotelima, bio je kod nas kući," Brena kroz suze pričala o pevaču koji je umro pre 11 godina…
Blic pre 25 dana
Njegov odlazak izazvao je duboku tugu zbog trajnog uticaja koji je ostavio u muzičkom svetu. Lepa Brena podelila je emotivnu priču o prijateljstvu sa Montenom i njegovim boravcima u njihovom domu. Na današnji dan 2015. godine, u Zagrebu je preminuo… »
Vesti dana »
Uručena odlikovanja povodom Dana državnosti Srbije, Vučić upozorio da je mir u opasnosti
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
EPS produžio rok za popuste za januarske račune: Evo do kada možete platiti
Dnevnik pre 1 satjoš 27 povezanih
Pre 25 poginulo 12 Srba u miniranom autobusu na Kosovu, među njima i jedno dete
Jugmedia pre 3 satajoš 20 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 17. februar: Očekuje se formiranje snežnog pokrivača
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih