Повезане вести
"Боба и ја нисмо хтели да спава по хотелима": Брена о Кемалу Монтену и успомени која и даље боли
Мондо пре 3 сата
На данашњи дан 2015. године у Загребу је преминуо легендарни певач Кемал Монтено. У последњим данима живота водио је тешку борбу са пнеумонијом и сепсом, које су настале као компликације након трансплантације бубрега. Музичка… »
Овакву причу никада није испричала: Брена о Кемалу Монтену и успомени која боли - Боба и ја нисмо хтели да он спава по…
Курир пре 4 сати
На данашњи дан 2015. године у Загребу је преминуо легендарни певач Кемал Монтено. У последњим данима живота водио је тешку борбу са пнеумонијом и сепсом, које су настале као компликације након трансплантације бубрега. Музичка… »
"Нисмо му дали да спава у хотелима", Брена плакала и причала о Кемалу: "Једно јутро устанем, видим он..."
Телеграф пре 3 сата
Инфузија у једној, цигарета у другој руци: Ово су последњи тренуци певача, лекари затекли потресан призор. Кемал Монтено преминуо је на данашњи дан, 21. јануара 2015. године, у 67. години. Једном приликом Лепа Брена говорила је… »
"Боба и ја нисмо хтели да спава по хотелима, био је код нас кући," Брена кроз сузе причала о певачу који је умро пре 11 година…
Блиц пре 4 сати
Његов одлазак изазвао је дубоку тугу због трајног утицаја који је оставио у музичком свету. Лепа Брена поделила је емотивну причу о пријатељству са Монтеном и његовим боравцима у њиховом дому. На данашњи дан 2015. године, у… »
Вести дана »
У пожару у Специјалном суду оштећене канцеларије ТОК-а, али је документација спасена
Бета пре 2 сатајош 11 повезаних
[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Влада Србије потписала споразум са Арчером: Потенцијална куповина до 25 летелица Миднајт и промоција „летећих таксија“ на ЕКСПО 2027
Танго Сикс пре 1 сатјош 31 повезана
Трамп: Нећемо употребити силу на Гренланду, без нас бисте говорили немачки
Време пре 41 минутајош 61 повезана