Povezane vesti

Dirljiva scena u Medini: Emir Habibović gura oca u kolicima i poručuje – Nekad je on vodio mene! (foto)

Dirljiva scena u Medini: Emir Habibović gura oca u kolicima i poručuje – Nekad je on vodio mene! (foto)

Kurir pre 5 dana
Pevač Emir Habibović otputovao je u Medinu, a na ovo posebno putovanje poveo je i svog oca, za kog je izuzetno vezan. Po dolasku u džamiju, Emir se odmah oglasio na društvenim mrežama i objavio emotivnu fotografiju sa ocem, koji je u kolicima. Uz prizor… »
Pevač sa ocem koji je u kolicima stigao u Medinu, oglasio se iz džamije: "Nekada je on mene vodio..."

Pevač sa ocem koji je u kolicima stigao u Medinu, oglasio se iz džamije: "Nekada je on mene vodio..."

Telegraf pre 5 dana
Pevač Emir Habibović otputovao je u Medinu, a na putovanju mu društvo pravi njegov otac, sa kojim je vrlo blizak. Iz svetog grada, oni su podelili i emotivne trenutke putem Instagrama. Emir i njegov otac su se oglasili čim su stigli u džamiju, pevač je… »
Pevač (40) sa ocem stigao u Medinu. On u kolicima, javno mu se obratio: "Nekada je on mene vodio kroz život"

Pevač (40) sa ocem stigao u Medinu. On u kolicima, javno mu se obratio: "Nekada je on mene vodio kroz život"

Blic pre 5 dana
Na Instagramu je podelio fotografiju sa ocem, izražavajući svoje emocije i privrženost. Emir se zahvalio što je sinovima omogućeno da brinu o roditeljima u kasnijim godinama. Pevač Emir Habibović (40) otputovao je u Medinu. Njemu društvo pravi otac za… »

Vesti dana »