Повезане вести
Дирљива сцена у Медини: Емир Хабибовић гура оца у колицима и поручује – Некад је он водио мене! (фото)
Курир пре 28 дана
Певач Емир Хабибовић отпутовао је у Медину, а на ово посебно путовање повео је и свог оца, за ког је изузетно везан. По доласку у џамију, Емир се одмах огласио на друштвеним мрежама и објавио емотивну фотографију са оцем, који… »
Певач са оцем који је у колицима стигао у Медину, огласио се из џамије: "Некада је он мене водио..."
Телеграф пре 28 дана
Певач Емир Хабибовић отпутовао је у Медину, а на путовању му друштво прави његов отац, са којим је врло близак. Из светог града, они су поделили и емотивне тренутке путем Инстаграма. Емир и његов отац су се огласили чим су… »
Певач (40) са оцем стигао у Медину. Он у колицима, јавно му се обратио: "Некада је он мене водио кроз живот"
Блиц пре 28 дана
На Инстаграму је поделио фотографију са оцем, изражавајући своје емоције и приврженост. Емир се захвалио што је синовима омогућено да брину о родитељима у каснијим годинама. Певач Емир Хабибовић (40) отпутовао је у Медину. Њему… »
Вести дана »
Временска прогноза за Србију 19. фебруара 2026: пролећни дан са наоблачењем и олујним ветром увече
Наслови.аи пре 1 сатјош 23 повезане
Пољопривредници из околине Горњег Милановца данас се придружују блокади путева
Бета пре 2 сатајош 12 повезаних
Јесмо ли све ближе новом сукобу: Америка прети Ирану и шаље носаче авиона
BBC News пре 2 сатајош 17 повезаних
Гувернерка НБС: Инфлација у јануару 2,4 одсто, БДП ће ове године износити 3,5 одсто
Инсајдер пре 1 сатјош 14 повезаних