Povezane vesti
Bura u Hrvatskoj pred meč odluke - selektor na udaru: Zašto moj sin ne igra?
Kurir pre 21 dana
Međutim uoči ovog meča selektor Hrvatske Islanđanin Dagur Sigurdson našao se na meti kritika. Naime Alvar Načinović nekadašnjI reprezentativac Jugoslavije kritikovao je Sigurdsona jer je njegov sin Veron Načinović u potpuno drugom planu selektora. Mladi… »
Frka u Hrvatskoj pred meč odluke: "Selektore, zašto moj sin ne igra?"
B92 pre 21 dana
Rukometna reprezentacija Hrvatske je sa dve pobede kolo pre kraja prvog dela Evropskog prvenstva obezbedila plasman u drugu fazu, ali ni to ne znači da ima mira za selektora Dagura Sigurdsona. Islanđanin se, naime, našao na udaru kritika nekadašnjeg… »
"Selektore, što moj sin ne igra?": Hrvatsku trese neočekivana afera pred najvažniji meč
Mondo pre 21 dana
Muška rukometna reprezentacija Hrvatske ostvarila je već plasman u drugu rundu Evropskog prvenstva u rukometu, međutim od današnjeg meča protiv domaćina Švedske zavisi da li će preneti bodove u novu grupu. Za sada, Hrvati nisu briljirali u pobedama… »
Vesti dana »
Manja Grčić nova direktorka RTS-a, upoznajte se sa njenom biografijom
Morava info pre 23 minutajoš 35 povezanih
Blokada Ibarske u Mrčajevcima još traje, blokada magistrale Kragujevac–Kraljevo završena
N1 Info pre 53 minutajoš 39 povezanih
Bravo! Milica Gardašević pobedila u skoku udalj na Belgrade Indoor Meetingu, postavila rekord sezone
Telegraf pre 18 minutajoš 32 povezane